jag sakmakarutmanar dig!

Jag är så himla glad för responsen på Sakmakarutmaningen! Själv har jag varit eländes sjuk och inte orkat mycket mer än att brodera och virka så smått, men redan är mitt tankemönster lite annorlunda och hej vad peppad jag är!

Jag tänker såhär: Kan inte ni som tar något heligt ur samlingen och bygger någonting utav det skicka mig länken till en bild eller ett blogginlägg (eller flera!) i kommentarsfältet nedan så gör jag en sammanställning av våra gemensamma alster så snart vi fått ihop några? Kreativitet föder kreativitet och så vidare och ni är min främsta inspirationskälla.

Kärlek & uppror,
A

Tags:
1 Comment
  • Siri Klara

    2 mars, 2014 at 09:30 Svara

    Ja! Känns på ett sätt mycket lättare när du säger det till mig än när jag försöker säga det till mig själv. Än har jag inte gjort nåt av mina käraste material, men jag har gjort något liknande när jag tecknade, att försöka göra något utöver det vanliga även om hela teckningen riskerar att bli superdålig. Nu kör vi! Kärlek och Pepp till dig Alicia :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.