just nu

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, broderi, embroidery, needlework, textile art, textilkonst, textil konst, sybåge, brodera, skapa, alster, makeri, kreativtet
Syr de sista knutarna i 25-timmarsprojektet.

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, broderi, embroidery, needlework, textile art, textilkonst, textil konst, sybåge, brodera, skapa, alster, makeri, kreativtet, tofslan och vifslan, mumin, moomin
Tvättar, stryker och provar olika monteringsmöjligheter för ett litet kärleksbroderi.

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, virka, crochet, textile art, textilkonst, textil konst, skapa, alster, makeri, kreativtet
Försöker virka den perfekta sfären. Misslyckas, repar upp, försöker igen, repar upp.

Vad skapar ni?

14 Comments
 • Madde

  20 april, 2015 at 17:35 Svara

  Fantastiska kvinna!

 • Helga

  18 april, 2015 at 13:11 Svara

  Vill bara kommentera jämt och ständigt att det är så bra! Ska bli kul att se det färdiga också :)

 • Jess

  18 april, 2015 at 05:35 Svara

  Alltså så fint det översta broderiet är! Måste försöka lära mig franska knutar, men det verkar ju supersvårt. Annars skapar jag prick ingenting just nu, så tråkigt men är väl i någon svacka nu. Ska försöka börja på det jag tänkt göra med tändstickor och hoppas bli klar i helgen, för herregud vad tiden försvinner när man pendlar varje dag.. :/

  • Alicia Sivert

   18 april, 2015 at 10:04 Svara

   Jag hade jättesvårt att fatta beskrivningarna i bildform men när man väl gör det är knutarna enkla att göra! Dock trasslar sig tråden lättare än med andra stygn men det är det värt pga så kul och fint :) Jag kan försöka spela in en video någon gång på hur en gör!

   Ah, jag förstår det! Har du inget handarbete du kan ta på tåget då? Jag broderar alltid på tunnelbanan :)

 • Beatrice

  17 april, 2015 at 20:16 Svara

  Önskar att jag egentligen gjorde något. Men hittade det jag påbörjade i slutet av februari innan när jag städade, och tänkte att så fort jag får lite tid igen (efter helgen när mamma åkt hem, jag lagat några fler par byxor och pluggat färdigt inför alla seminarier alltså), så ska jag nog se till att brodera klart och börja på något nytt!
  Och så det där med tändstickorna, men har lite skuffat undan det till förmån för umgänge… Hm…

  • Alicia Sivert

   17 april, 2015 at 21:17 Svara

   Haha men det låter ju som att du gör massor! Att plugga och vara social tar ju på samma tid och energi som skapande, och att laga kläder är i högsta grad en kreativ syssla! Men jag ser fram emot vad du tar dig för när du får göra det du helst vill :)

   Och haha ja, tändstickorna. Jag började med min idé, bara för att inse att den var mycket svårare att genomföra än jag tänkt. Nu tar jag helg men sen är det dags att sätta igång med projektet!

 • humle

  17 april, 2015 at 17:20 Svara

  vilket vackert broderi!

 • elinor ellafjella på ig

  17 april, 2015 at 15:22 Svara

  Hej. Ville bara säga att din blogg ger mig så mycket inspiration. Följer många bloggar men de flesta ger mig mer ångest än inspiration. Du får mig att sakta ner och längta efter att läsa Harry Potter under täcket på kvällarna och arbeta med min konst kravlöst, samt använda av mitt oändliga förråd av material.

  • Alicia Sivert

   17 april, 2015 at 21:14 Svara

   Alltså du kan omöjligt förstå hur glad denna kommentar gör mig! Fyfan vad häftig känsla! Tack för dina ord och KÖR bara!

 • Jessica

  17 april, 2015 at 12:19 Svara

  ÄR SÅ HIMLA EXALTERAD FÖR DET FÖRSTA. OCH DE ANDRA GREJERNA SÅKLART. MEN ÅH. (Jag hoppas att du inte har något emot att jag alltid kommenterar i caps lock här.)

  • Alicia Sivert

   17 april, 2015 at 21:13 Svara

   Upplever att dem bästa kommentarerna skrivs i caps plus gör samma grej hos dig för jämnan så nej – bara bra!! Och ja, asfett att det börjar bli ordning! :D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.