just a rather very intelligent system

Jag fick alltså köpa ny dator i expressfart då den gamla bara la sig ner och självdog en dag. Inte den utgift jag allra helst hade haft just nu men är det inte det ena så måste det väl vara det andra.

Det var lite ångestfyllt att hiva Tony (Stark) i återvinningen och försöka komma på ett värdigt namn åt den nya maskinen. Men under superhjältesöndagen slog lösningen mig som en Hulk Smash i tinningen.

aliciasivert, alicia sivertsson, jarvis, j.a.r.v.i.s., iron man, working desk, working space, lp, vinyl, cd, music, music collection, record collection, tom waits, candelabra, candelabrum, globe, computer, laptop, pc, arbetsplats, skrivbord, dator, skivor, skivsamling, musiksamling, musik, kandelaber, jordglob, interior, interiour, room, inredning, interiör, rum
Jarvis.

Nu försöker jag med föga framgång lära Jarvis att säga ”You are not authorized to access this area” med Paul Bettanys röst när någon petar på den, och har bytt namn på dokumentmappen till the Stark Industries Central Database.

(Jag är inte nördig, jag är passionerad.)

rubrik ur IRON MAN av STAN LEE och MARVEL
6 Comments
 • Alicia Sivert

  28 april, 2012 at 15:59 Svara

  Länge leve nördigheten och lycka till med namngivningarna allesamman!

 • Chillin

  24 april, 2012 at 20:43 Svara

  Jarvis, genialiskt. Jag tänker stjäla den idén nån dag. Sedan gå omkring i mitt rum och slänga sarkastiska skämt åt min dator.

 • malin, fyratips

  24 april, 2012 at 17:32 Svara

  det är absolut inget fel på att vara nördig heller! jag måste verkligen ta tag i mig och fixa min bärbara, tänker jag nu. har varit sönder sen det regnade på den i somras…

 • Victoria

  24 april, 2012 at 15:48 Svara

  Det är så himla bäst att fixa med datorn så den blir precis som man vill ha den!

 • Jessica

  24 april, 2012 at 15:32 Svara

  Hahaha! Låter helt underbart.
  Inga av mina datorer har namn. Hm. Måste fundera ut något!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.