köksbordet just nu + måndagshej


Hej! Jag har tänkt på det där att jag skulle vilja bli bättre på att göra små live-inlägg. Alltså inte bara planera, jobba och greja med inlägg flera dagar i förväg och schemalägga dem till 07.00 ett passande datum utan helt enkelt sätta mig ner ibland och möta er precis där jag är i ögonblicket. Amanda är ju mästare på detta och jag vill inspireras av henne.


Just nu är det måndag förmiddag och jag dricker upp resterna av mitt avsvalnade kaffe, lyssnar på Lisa Ekdahls senaste skiva och visslar med i otakt.


De senaste dagarna har det verkligen känts som vår i Stockholm! Nästa vecka har jag påsklov vilket känns som tidernas lyx. När jag jobbade service innebar alltid högtider och helgdagar extra mycket jobb, så det är märkligt att istället vara ledig. Jag har ca tusen grejer på schemat som jag försummat eller längtat efter, och jag ser verkligen fram emot att få röja av lite och typ hälsa på farmor.


Hemma i köket osar det verkligen av vårkänslor. En lök har grott och när Andreas kavaj blåste av sin galge ute på balkongen och bröt av min ranunkel fick jag anledning att ta in snittblommor.


Min Monstera obliqua Adansonii skjuter iväg åt bara ett håll just nu och det tycker jag är charmigt.


Nu ska jag sno ihop mig och fara till jobbet. Vad gör ni idag?

4 Comments
 • Wilda

  7 april, 2017 at 06:57 Svara

  Mysigt att få komma nära din dag såhär. Och åh har Lisa Ekdahl släppt nytt? Jag har helt missat! Måste lyssna!

 • Jessica Andersdotter

  4 april, 2017 at 08:19 Svara

  Monsteran är SÅ FIN. Och det här inlägget var så himla mysigt. <3

 • Beatrice

  3 april, 2017 at 14:42 Svara

  Så fint ju! Älskar att läsa sånt här, det är alltid kul. Just nu sitter jag på bussen hem från praktikdag 1, och ska köpa bok att skriva loggbok i och hämta ut mina nya skor!! (Och fylla på trosskydd, men det är inte lika roligt) sen ska jag vila, skriva skolgrejer och bara lata mig hela kvällen!

 • Stina | Stinas tillvaro

  3 april, 2017 at 10:09 Svara

  Så fint att få en inblick! Jag jobbar hemifrån idag för om två timmar kommer mäklarfotografen som ska ta bilder av vår lägenhet. Just nu har jag lunch och äter en ost- & skinkpaj i soffan. Brottas lite med att det ska bli kul att någon okänd ska ta bilder på det hem vi ägnat hela helgen åt att piffa och å andra sidan att det finns risk att jag blir såå missnöjd med bilderna – så jag tänkte säkra upp och ta egna bilder först ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.