kvällens existentiella fråga

Ska jag läsa Harry Potter, Sherlock Holmes eller den nya fina Tom Waits-biografin som trillade ner i brevlådan härom nyss? Ack denna villrådighet.

1 Comment
  • Riley

    15 januari, 2011 at 16:25 Svara

    Vilket sofistikerat I-landsproblem du har! Min villrådighet den här veckan har handlat om "'The hitchikers guide to the galaxy' på engelska givetvis – eller 'Please kill me – Den ocensurerade historien om punken'"

    Läs allt samtidigt. Det gör jag! Varannandagsbussläsning.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.