kvällens existentiella funderingar

Räknas det som att man har städat skrivbordet om man lagt alltihop på sängen istället? I så fall har jag städat skrivbordet, sorterat halva garderoben (här ska Traderas!), svullat i Union Jack-cupcakes, solat på balkongen, renskrivit brev, postat deklarationen (prisa Gud!), tömt pappersinsamlingen och soporna, lyssnat på den nästintill fulländade sextiotalsplaylisten, skickat viktiga mail och avnjutit alltihop med en Irish Coffee och lite Leonard Cohen såhär på kvällskanten.

Imorgon vankas det Valborgsmässoafton och uppemot-tretton-timmars-arbetsdag. Lär bli finfint ändå, förutom om någon beställer drinkar – jag ska stå i baren och kan bara göra kaffedrinkar. Jag vet inte ens vad det är i en A1 eller P2 eller P3 eller Pupphöjttillåttaminusfemtiotvåikvadrat, jag är whiskytjej (inte whiskyochcolatjej, inte romochcolatjej utan whiskyutanistacktjej (eventuellt en whiskyochkaffemedgräddetjej – påtår någon?)).
De ba ”en Sex on the Beach tack” och jag ba ”SECURITY!”. Vore hemskt synd att ha halva Skansenstaben komma körandes i budbilar och ridandes på björnar, med mockningsgrepar och älgsövningssprutor i nävarna och brinnande facklor och grejer bara för att någon råkar ha dålig spritsmak och jag dålig koll. Vad är det i en Gin & Tonic förresten?

Sen är det första maj och min officiella heltidsanställning drar igång. Det kommer bli en lång lång lång fin sommar.

(Ihopskrivningaristheshitförresten.)

3 Comments
 • Emilie

  2 maj, 2011 at 07:50 Svara

  Nu fnissade jag gott för mig, haha. Jag är ungefär lika välutbildad som du vad gäller ingredienser i drinkar… skulle aldrig lyckas få ihop det rätt. Men jag vet att P2 är gott iallafall! Annars är jag inte mycket för alkohol. Förutom vin, mhhhmm.

 • Malin

  30 april, 2011 at 13:01 Svara

  Hahaha, du är bra Alicia.

 • Hanna

  30 april, 2011 at 00:10 Svara

  Haha, du är så cool!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.