kyss en prins og dans

Kärlek till er för insiktsfulla, klarsynta kommentarer på mitt inlägg om prestationsångest. Blir så himmelens peppad och jävlar anamma av er som läser, kommenterar och inspirerar. Tack!


Apropå kärlek. Idag har jag fotograferat bröllop. Fin grej! Hoppas kunna visa mer en annan gång.

Apropå kärlek igen. Ikväll spelade Kaizers Orchestra sin allra sista konsert. Jag livestreamade från Stavanger och hulkade till Hjerteknuser, Forloveren och Drøm videre, Violeta i vanlig ordning. Omåttligt sorgesamt.


Nu inväntar jag klockslaget halv tre då jag ämnar dricka vin och vara vaken tillsammans med den bästa personen jag vet. Apropå kärlek än en gång.

rubrik ur SISTE DANS av KAIZERS ORCHESTRA
2 Comments
 • Emilie

  16 september, 2013 at 12:09 Svara

  Alicia jag saknar dig så mycket! Tur att jag kan läsa din blogg då och då iallafall. Vilken himla fin bröllopsbild, sagolik! Vackert med trappan och ljuset och alla grå nyanser. Stor kram, vi syns snart hoppas jag.

  • Alicia Sivert

   21 september, 2013 at 20:57 Svara

   Jamen dito!!! Tack för bildpepp, det var roligt! Vi ses när du kommer hem!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.