lägesrapport 3

Jag skulle vilja säga någonting om någonting annat, men är totalt blockerad. Känner mig censurerad. Har ett tryck över bröstet och kontakten mellan hjärna och fingrar, hjärta och tangentbord, är avklippt.

Trivs bäst med rutinerna, kollegorna och alla förbannade turister, barnfamiljer och köttbullsarrangemang på arbetet just nu. Jobbar sexdagarsveckor och har lyckats boka upp mig varenda kväll (ridning-planeringsmöte-styrelsemöte-scoutmöte-lägermöte-spelkväll-middagsbjudning-ridning-bio-teater-filmkväll). Utom igår, och då bärsärkmarscherade jag till scoutlokalen och tände ett ljus och skrev i kondoleansboken och bara satt där bland alla vissna rosor. Imorgon är jag ledig och har lagt upp en mastig dagordning för att kringgå sysslolöshetens ångest.

Annars är jag nog mer lagd åt hysteri än nedstämdhet just nu. Skrattar ganska mycket och ofta obehärskat. Stressigt på Skansen med sportlovsvecka också så jag kommer igång i en jävla rotation efter några timmar. Lyssnar på Shake It oavbrutet under både dit- och därifrånfärden.

Är därtill tämligen lättförargad och har stubin som en tändsticka. Kort och eldfängd.

Önskar honom tillbaka hela tiden.

1 Comment
  • Jessica

    28 februari, 2011 at 19:02 Svara

    Ofattbara saker händer ibland, men jag tycker egentligen att det borde vara typ olagligt. Jag hoppas verkligen att det känns bättre snart!

    Men tack ändå för en fin kommentar, och jag håller med dig – även om snö kan vara vackert så är det mest bara fult just nu.

    Ha det fint!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.