lite överväldigad och mycket entusiastisk

aliciasivert, alicia sivertsson, pentax k-5
Nu går min kära, dödsrosslande, gamla K200D i pension. Klockan 05.00 imorgon bitti får jag ta batteriet ur laddaren och sen ska jag lära mig tusen nya grepp och inställningar.

Så fattas bara ett namn som passar lika bra med Jarvis som Tobey gjorde med Tony.

1 Comment
  • marie

    31 maj, 2012 at 03:48 Svara

    Då vill jag önska lycka till! (och bara så du vet så ligger dina 8 senaste inlägg sparade som olästa i bloglovin. Jag läser alla men kommer inte på något att skriva (kanske för att jag oftast kollar bloggar på morgonen innan jobbet). Ja, nu vet du. En dag kanske du kommer få en hel drös med nya, bli inte rädd då, haha)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.