lite regn och vind och jävlighet

Kära naturen. Förlåt min bristande ödmjukhet.
Efter ett knappt dygn i fem grader, snålblåst och obönhörligt hällregn är jag inte så kaxig längre. Luktar blöt hund och gråter framför Jamie Oliver för att han pratar så fint.

Men vilka kids jag har alltså. Finns det nåt coolare än scouter?

aliciasivert, alicia sivertsson, scout, scouting, cykel, cykla, cyklar

aliciasivert, alicia sivertsson, rain, regn, scout, scouting, får, sheep, regnkläder, regnjacka

aliciasivert, alicia sivertsson, rain, scout, scouting, regn, regnkläder
Kan i alla fall konstatera att den nya regnjackan klarade eldprovet medan mina kängor tröttnar efter en tolv-tretton timmar i blött gräs.

1 Comment
  • Jessica

    3 juni, 2012 at 06:42 Svara

    Alltså åh, fick så blandade känslor nu. Sugen på att vara ute på äventyr, samtidigt som jag var glad att det inte var mina kängor som började läcka. Blöta fötter är ofattbart oskönt.

    OCH ALLTSÅ AVENGERS. Både jag och mitt sällskap – Louise alltså – kände så fort vi kom ut ur biografen att vi ville se den igen TYP DIREKT. ÄLSKADE den. Så himla mycket fina kommentarer också, haha. "He's adopted."

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.