livet på baktrappen, del ett

Vill börja med att tacka för uppmuntran(!), fortsätta med att be er ha överseende. Krishanteringsbloggen är numera blogghanteringsbloggen. Har lite glömt bort hur man gör det här. Paradoxalt att inte våga spela ut triumfkorten på en gång. Osunt att inbilla sig att man har ”triumfkort”.

aliciasivert, alicia sivertsson, baktrappen, ham on rye, charles bukowski, semla, coffee, kaffe, bun, fika, book, bok
Nuförtiden ägnar jag mig åt sånt här.

aliciasivert alicia sivertsson gryffindor harry potter hogwarts needlework cross stitch little mojo handicraft hantverk pyssel korsstygn broderi
Och sånt här.

Uthärdar ni mitt inledande (eventuellt fortsatta) famlande lovar jag att även förse er med bilderna från Londonresan förra våren, första sjukskrivningsveckan på Gotland, ett septemberbröllop, mer broderi, höstmarknad på Skansen och mången anekdot från livet på baktrappen.

Vad är nytt i er ände av Törnrosdalen?

8 Comments
 • Malin Ahlin

  12 mars, 2012 at 14:21 Svara

  Välkommen tillbaka till bloggvärlden Alicia! Så himla skoj att du började blogga igen!

  Har du tänkt på att gryffindor emblemet påminner en hel del om smålands lanskapsvapen? Det slog mig precis nu!

 • julia saudade

  12 mars, 2012 at 13:21 Svara

  först: vilken fin blogg, och vad fint du skriver. du verkar vara en sådan härlig person. och vad vacker du är!

  jag älskar bukowski också för övrigt. det går inte alltid så bra ihop med att vara en queerhjärtad genusfeminist.

 • Petter

  11 mars, 2012 at 22:19 Svara

  sv: Konstruktivt är ju alltid bra, men ack så trevligt det är med lite skönt småprat i kommentarerna också. Tack! Blev mycket glad av att läsa dina.
  Och ja, all kärlek till svenska privat-skyltar alltså.. Det roligaste är att skylten på bilden står mitt ute i skogen med en mil till närmaste hus (förutom vår sommarstuga som ligger intill). Och tro mig, det är inte många som åker på den vägen.

  Blir väldigt intresserad av att se den färdiga broderingen här ovan för övrigt! Kan inte tro annat än att det ser fantastiskt ut.

 • Anna

  10 mars, 2012 at 08:47 Svara

  Ärligt talat Alicia, så är det verkligen inte bara smicker när jag säger att jag har saknat din blogg till tusen. Jag märker nu när den är tillbaka att det här verkligen är inspiration, texter, bilder och bevis på allsköns kreativitet som jag true & certain har saknat. Känns så fint att du är tillbaka. (Blogg)världen behöver lite mer salighetssaker, semlor, kaffe, HarryPotter-broderier och poetisk karaktär.
  .
  I min ände av törnrosdalen som numera heter Bromma är det ganska fint. Jag pluggar lite för lite och är ute lite för mycket småskaliga äventyr mest hela tiden. Och som jag älskar det.

 • Sebastian

  8 mars, 2012 at 17:40 Svara

  Jag tänker att texten och bilden hör ihop, att man skapar utseendet tillsammans liksom. Som en helhet. Eller hur har du gjort?

  • Alicia Sivert

   8 mars, 2012 at 20:40 Svara

   Alla citaten i högermenyn är uppladdade som bilder. Jag har skrivit med versaler i Georgia i Photoshop, sparat som jpg, laddat upp via en bildhemsida och länkat in i menyn. Så hela högerspalten är egentligen bara en massa småbilder.

 • Sebastian

  8 mars, 2012 at 14:42 Svara

  Härligt med en ny början! Jag måste fråga, vad är det för typ av widget eller dylikt som du har där med fotot och texten längst till höger, längst upp?

  • Alicia Sivert

   8 mars, 2012 at 14:51 Svara

   Ja! Nu kör vi!
   Vilken bild/text tänker du på? "Another tipsy sailor" eller bilden på mig eller..?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.