Malins hästar, del 2

i sammarbete med Equine by Wengdahl


Jag jobbar på en logga åt fotograf Malin Wengdahl. Mina första försök blev alldeles för detaljerade, och jag har verkligen fått anstränga mig för att måla mer förenklade och skissartade bilder och inte börja pilla med detaljer. Efter ett antal misslyckade försök bytte jag till en monokrom färgskala i kaffetoner och då var det som om någonting släppte.


Jag gjorde fyra versioner av Haflingerhingsten Acilliano BE.


Den här blev min personliga favorit, och nu känns det som att jag börjar närma mig den känsla vi vill ha.


Jag provade att lägga ihop tre av bilderna till en gif, och det blev rätt häftigt faktiskt! Det vore roligt att måla lite mer planerade animationer någon gång.

HÄR kan ni se de första skisserna och målningarna jag gjorde.

3 Comments
 • Ruth | HungryHeart.se

  12 maj, 2016 at 09:44 Svara

  Älskar hur det fladdrar i manen i gif:en. Nästan som lågor som dansar…

 • Anni

  11 maj, 2016 at 19:50 Svara

  Giffen är underbar! Vill se en av en boxer!

 • Grahnslöjd

  11 maj, 2016 at 08:26 Svara

  Jättefina allihopa! Ska bli spännande att se hur den slutgiltiga bilden kommer att se ut:)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.