män män män män män män män

Det här fick mig att hoppa högt upp och ned och faktiskt, på riktigt, dansa lyckodans när det kom med posten idag.


Sherlock, som äntligen släpptes igår men som CDON skrämdes genom att försena (som tur är bara till idag) och alla tre Spider-Man-filmer i en box, inklusive ytterligare tre skivor extramaterial. Åh jag önskar vi inte hade avslutning med småscouterna ikväll… Jag vet vad jag ska göra hela helgen!

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.