maximum force

Så, idag kommer allt att handla om Marvels superhjältar. Bara så ni är beredda.

aliciasivert alicia sivertsson iron man t-shirt marvel avengers assemble tony stark
Jag är beredd.

Nedräkning: 8 timmar och 44 minuter kvar till the Avengers.

(Tröjan är från Sainsbury’s avdelning för pojkar ~ 12 år (och flickor ~ 21 som det ter sig)

3 Comments
 • Jessica

  27 april, 2012 at 13:38 Svara

  Alltså åh. Blir så lycklig av att se andra vara såhär exalterade inför fantastiska happenings som det här. Ha det så underbart fantastiskt, min vän!

 • marie

  27 april, 2012 at 13:19 Svara

  Å en sak till: om du inte kan det så hade jag tänkt att jag kanske kommer lägga ut våra teman etc på bapaba så att vem som helst kan vara med (och hemskt gärna visa mig). Men fröet har precis blivit sått, så att säga.

 • marie

  27 april, 2012 at 13:17 Svara

  Är tyvärr inte direkt insatt i superhjältevärlden men läste i metro idag om att det skulle vara biopremiär för the Avengers så jag säger bara ha det så kul!

  Och så vill jag också säga att jag brukar svara på kommentarer i mitt egna k-fält, och att jag svarade "Alicia: Om du kan ta dig till Göteborg så är du hemskt välkommen! <3" om din skrivarcirkelkommentar.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.