mazurka på scenkanten

Igår blev jag våldgästad av Martin och Tobbelito mitt i eftermiddagskaffet. Det gjorde inte så mycket eftersom den ene bjöd på middag och den andre på gräddtårta, ännu mindre gjorde det sen det kommit fram att Tobbe inte sett filmen med stort F, vilket gav mig skäl att se Iron Man (igen). Sen såg vi Kiss Kiss Bang Bang (igen) eftersom ”den där Robert Downey Jr. inte är så dum”.


Fick en present av Tobbelito också. Han hade skapat mig en sån där LP-skål av den gamle klassikern ’Dans Tä Mâ Evert’, vilken i sig innehåller godingarna ’Jag har bott vid en landsväg’, ’Sparf Fars Jâsspôds Vals’, ’Båtägarevalsen’ och ’Mazurka på scenkanten’. Det är lite synd att plattan inte går att spela längre, men å andra sidan kommer den till oändlig nytta som saksamlarskål. Aldrig mer leta nycklar-mobil-mp3-solglasögon-cerat-busskort. Lika praktiskt som Evert är modern – skulle man kunna säga.

rubrik ur MAZURKA PÅ SCENKANTEN av EVERT
4 Comments
 • Haz.

  11 maj, 2010 at 00:56 Svara

  åh, det luktar otroligt äckligt när man gör lp-skålar (eller kanske bara om man lämnar dom för länge.) så det ökar ju det sentimentala värdet.

  oh robert downey jr. <3

 • Sebastian

  8 maj, 2010 at 16:44 Svara

  Jag äger också en LP-skål, inköpt i Berlin 2005. Jag gillar konceptet!

 • Matilda

  5 maj, 2010 at 16:05 Svara

  lp-skålar är så charmiga.

 • Adina Nyström

  4 maj, 2010 at 19:07 Svara

  Åh! Helt underbar skål.. Önskar jag också hade någon som kunde ge bort sådanna underbara skålar! *KÄÄÄR*

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.