mina bästa nio på Instagram 2017

Här kommer en sammanställning av de nio bilder ni gillat mest på Instagram under år 2017!


Den nionde mest gillade bilden är en detalj av Snigelkotten, en akvarellmålning jag gjorde till min bästa vän Martin i födelsedagspresent. På bloggen berättade jag också om mina hemliga barnboksdrömmar.


På åttonde plats har vi Tofslan som vilar på en bild av sig själv. Till Monthly Makers tema djur illustrerade jag vad som skiljer grådvärgarna åt och Tofslan gick och la sig på bilden.


På sjunde plats kom min bästa gosbild av katterna i en trasslig hög av fluff.


2017 var bladbroschens år, och min sjätte mest gillade bild är ett processfoto från när jag broderade den allra första, i form av en monstera jag senare gav till Mikaela.


På femte plats har vi katten Tofslan igen, den här gången symboliserande hela novemberkänslan.


På fjärde plats syns en av mina fruktpåsar in action. Jag sydde nya för första gången på över ett år och de sålde slut på en dryg vecka. Påfyllning kommer!


På en hedrande tredje plats syns en suddig och illa ljussatt bild av bladbroschen Maranta ihop med min riktiga planta (ett litet julklappsrim åt er).


Näst mest gillad på Instagram 2017 är Farfarstugan som färdigt broderi och referensbild. Jag visade er hur jag inspireras av fotografier när jag skapar textila bilder.


Och på första plats har vi min broderade kattbrosch ”Doris” och mig iklädd en kimono sydd av avKlara. (Broschen finns att köpa i shoppen och jag håller öppet till och med nyårsafton, därefter stänger jag för flytt och omstrukturering. Rabattkoden ’HANDGJORDJUL’ gäller året ut.)


Katter och broderade broscher kan jag konstatera stått högt hos er under det gångna året. Det ska bli spännande att se var vi tar vägen under det stundande! Här kan du se mina bästa nio från 2016 och på Instagram hittar du mig som @aliciasivert!

6 Comments
 • Mikaela

  11 januari, 2018 at 18:28 Svara

  Åh kul att se! ÄLSKAR verkligen broschen, den sitter stolt på min jeansjacka som jag hade på mig ändå in i november haha, och påpekade så fort jag fick chansen att titta titta vad fin den har min kompis gjort! <3 Och tipsar om din shop ;)

  • Alicia Sivert

   18 januari, 2018 at 20:08 Svara

   Gud vad glad jag blir, tack snälla Mikaela! :'D

 • Helga

  29 december, 2017 at 18:01 Svara

  Vad spännande det ska bli att se ert nya ställe sen!

  • Alicia Sivert

   29 december, 2017 at 19:15 Svara

   Haha det påminner mig om att jag knappt visat vårat nuvarande :D

 • Anki

  29 december, 2017 at 09:57 Svara

  Kul att se. Fina bilder och älskar dina katter, så fina <3

  • Alicia Sivert

   29 december, 2017 at 19:16 Svara

   Tofslan och Vifslan hälsar TACK och gott nytt kattår! :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.