mina fåtöljer

Jag är ganska bra på att shoppa skor. Särskilt när jag egentligen bara följer med in till stadens reor som ett föga kompetent smakråd och förhoppningsvis något bättre sällskap. Men när man hittar ett par skor för 112 kronor som väcker alter egot (en tjock brittisk gentleman i tweedkostym som tvinnar mustascherna mellan tummen och pekfingret, dricker whisky framför den öppna spisen och diskuterar hästavel och galoppsport i en rökig salong med gobelängklädda väggar och tavlor med jaktmotiv medan han skrockar så han tappar monokeln i knät åt ett skämt som dragits av hans lika omfångsrika kompanjon i fåtöljen bredvid) och får honom att, sin något ofördelaktiga kroppshydda till trots, hoppa upp och ned som en skolflicka på tivoli – då måste de få följa med hem.
De ser faktiskt själva ut som två brittiska fåtöljer och skulle jag så aldrig lyckas matcha dem med någon klädsel kan de alltid stå på en liten piedestal bland alla blommiga teserviser och porslinsdjur i naturlig storlek när jag väl flyttat till Yorkshire.

4 Comments
 • carolina

  8 februari, 2010 at 18:34 Svara

  jag visste att du skulle kommentera spiderman :D HAHAHa sjukt kul, undra varför ? ehe
  men du säger ju mer med din kommentar än vad jag säger med min text. saker som att "superhjälten dödar aldrig" och att harry "insåg och erkände" och spidey som är "förlåtande" och "hela tiden vetat" är ju precis vad jag menar. hur långt från verkligheten är ju inte det? hade det varit minsta verklighetstroget hade ju spidey inte fattat ett skit av vad harry höll på med för människor är så bra på att dölja sina känslor och han skulle ju inte förlåtit mordförsöket för något så simpelt som lite galenskap.
  så, film behandlar vänskap som att det skulle vara något sorts övermänskligt band (där alla förstår alla) precis vad jag sa.
  och jag vet att spidey inte dödade harrys pappa på riktigt. så.

  men grattis till draken. eeh, vet inte om jag kan fortsätta skriva här utan att verka som värsta stalkern, så vi kan ju höras om semlan? jag är så frisk jag verkar kunna bli just nu. (ingen feber iaf) men jobbar tis, ons. vi höööörssssss
  puss

 • Jossan

  4 februari, 2010 at 20:39 Svara

  De är helt underbara! Jag vill också fynda, NU!

 • Cissi

  4 februari, 2010 at 18:21 Svara

  Vi hittade inte din kusin!
  Haha
  Men då hade jag ju givetvis betett mig exemplarisky ;)

 • Amanda

  4 februari, 2010 at 10:09 Svara

  men gud så fina :O

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.