mina män och jag

Äntligen har jag fått Elvis och mina marina mannar uppskruvade på väggen ovanför garderoberna, och den trasiga byrålådan är ihopsnickard. Dagens enda företagsamhet likväl.

4 Comments
 • Emilie

  30 augusti, 2009 at 07:33 Svara

  Åh, Old Picture Company, saknar det!

 • Johanna Rhona

  30 augusti, 2009 at 05:28 Svara

  Jag ser Pim-Pim-kopps-bilden! Och jag minns att jag gillade den :D

  Och den där fotohörnan ser jättemysig ut, sitter och funderar på var man själv ska ha plats för sina bilder… Kommer inte komma på nåt xD

 • Riley

  29 augusti, 2009 at 21:46 Svara

  Nu blev jag ju lite sugen på att fixa fram en ordentlig bild på Tim Roth att rama in. Ens hjältar måste man ju bara ha på väggen! (eller på hyllan) Elvis finns förresten omnämnd i min bok om ansiktsuttryck, under "contempt smiles" då hans sneda leende är en klockren förebild för föraktfulla leenden! Precis som Göran Persson.

 • Nina

  29 augusti, 2009 at 16:35 Svara

  Snyggt och nostalgiskt!
  Jag måste säga att din blogg är väldigt trevlig och kul att läsa. Fina bilder och roliga texter är alltid kul att stöta på. :)
  / Nina

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.