missförstå mig rätt

Haha! När jag för en gångs skull inte mår som en urvriden tvättsvamp blir jag rådd att hoppa av kursen. Nej, det är möjligt att den naturliga tolkningen av gårdagens cynism var bråddjup uppgivenhet, och föregående inlägg var visserligen tänkt att generera i visst medlidande – men även om det är apjobbigt så står jag inte på självförstörelsens kant för tillfället (jag hade ju kommit till och förbi acceptans-steget!). Om det beror på att det är nytt år eller att jag kan se ljuset i slutet av tunneln (att det är näst sista tentan och att alla rapporter är färdigskrivna) vet jag inte, men kursen ut ska jag väl klara mig.

I övrigt måste jag nog presentera mig på nytt om någon tror att jag skulle kunna övertala mig själv att avsluta någonting bara för att det drev mig vansinnig. Hej, Alicia heter jag, och jag är självdestruktiv, men också envis så jag brukar ta mig fram till målet i alla fall!
Men tack ändå!

4 Comments
 • Mimmmi

  11 januari, 2010 at 22:30 Svara

  jag hoppas jag inte klampade på någon tå när jag föreslog att du eventuellt skulle hoppa av kursen. Jag tror att du mycket väl kommer klara igenom dig kursen, men vet bara med egen erfarenhet att det kan ibland vara att man hoppar av en kurs som gör att man mår bra. Jag hoppade ju av matten när jag mådde som sämst och det räddade mig verkligen.

  Men jag tror du klarar dig galant! Du har ju kommit så långt=) kram kram

 • Hanna

  11 januari, 2010 at 21:59 Svara

  Hahaha, keep on rocking! :)

  Hoppas att tentan kändes okej?

 • carolina

  10 januari, 2010 at 23:53 Svara

  men om du slutar har du mer tid för mig. du måste ju faktiskt tänka på oss andra också, och inte vara så självisk. ALLA VILL HA TID MED DIG ALICIA. så, du får nog sluta ändå.

  (med det ville jag säga att jag börjar friskna till, och att jag är villig att träffas för besök av museum eller liknande så fort vi kan hitta tid)

  puss

 • Lucas

  10 januari, 2010 at 20:48 Svara

  Sista stycket i inlägget får mig att le med hela ansiktet. Kan inte riktigt förstå varför. Fint formulerat!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.