Monthly Makers i Karlsborg, del 2: mellan sjöarna hem till Sandra


I mitten av mars åkte jag och flera ur Monthly Makers-gänget ner till Karlsborg för en helg av kreativt umgänge. Första delen av berättelsen hittar du här!


Efter en intensiv rese- och mötesdag behövde vi ta en bensträckare innan middagen.


Sandra tog oss genom Karlborg, visade kanalen och de bägge sjöarna.


Våren hade precis kommit, det blåste friska vindar och spratt i både naturens knoppar och våra ben. Anna María och Elsa åkte rutschkana och jag pekade ut årets första strandskator.


Elsas kappa slog i vinden från Bottensjön.


Med oss hade vi även Beatrice, Annica, Wilda och Ruth! Så fantastiskt att få ses allihop såhär!


Det var lustigt och fint att få besöka några av de där platserna jag läst om i Sandras blogg. Vid den här strandkanten utspelar sig ett av mina favoritinlägg.


Men allra häftigast var att faktiskt få hälsa på i hennes inredningsdröm!


Man hör ju ofta att endast de finaste delarna av en bloggares liv fångas på bild, vilket ger en illusion av ett perfekt varande, men Sandras och Viktors hem var faktiskt precis lika fint i verkligheten som det framställs på bloggen. Inte en smutsig strumpa i sikte – fast jag begriper ju också att de städat ordentligt inför besök av sju galningar med kamera!


Vackra loppisfynd och Sandras egna alster trängdes med klättrande, klängande och spirande växter av alla slag. Trä, keramik, mässing och gröna blad i harmoni.


Sen gick vi och handlade, lagade en enorm tacobuffé och åt oss proppmätta, diskuterade ännu mer kreativitet och somnade småningom som klubbade sälar, bakom blyinfattade fönster i Nymans annex.

Här hittar ni de andras inlägg om helgen: Wilda 1, Wilda 2, Sandra 1, Sandra 2, RuthElsa, Beatrice, Annica, Anna María 1, Anna María 2 och jag 1 plus jag 3!

6 Comments
 • Jessica Andersdotter

  28 juli, 2016 at 17:37 Svara

  Ni verkar ha haft det så himla fint. <3 Och alltså gud vilken skillnad man såg att det var med bilderna nu när jag läste det här inlägget. De här ser ut som små pluttebilder haha :D Bra uppgradering från din sida!!!

  • Alicia Sivert

   29 juli, 2016 at 08:28 Svara

   Jaa vad kul!! Nu fattar jag inte heller varför jag inte förstorat tidigare haha. <//3

 • Wilda

  23 juli, 2016 at 12:32 Svara

  Så fint att bli påmind om denna helg nu. Blev alldeles varm i hjärtat. <3

 • Mikaela

  20 juli, 2016 at 09:43 Svara

  Åh vad fint att få se fortsättningen!!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.