Moominiatures i tidningen Allas

Restriktionerna har nyligen släppt. Jag jobbar fjärde veckan på 40% och försöker orka tömma disken och dammsuga som vanligt. I förrgår sa jag att det känns som att en kanske vågar börja planera saker för framtiden igen. Idag förklarade Ryssland krig mot Ukraina.

Det känns som att tiden står stilla. På andra ställen kan jag tänka mig att det känns som att den rasar fram. Det är otroligt svårt att orientera sig och jag växlar mellan att maniskt lyssna på radion och att tröstäta semlor under noice cancelling-hörlurar. Mitt i allt upptäcker jag att ett jättefint reportage om mig, Moominiatures och den pågående resan tillbaka från utmattningen har publicerats på tidningen Allas hemsida. Återigen blir Muminhuset min tillflyktsort. Jag lägger länken här om det är så att du också behöver en mental paus.

Ta hand om er, och varandra.

Tags:
2 Comments
  • Linnéa

    28 februari, 2022 at 09:17 Svara

    Vilket mysigt reportage 😌🌼

  • Mikaela

    27 februari, 2022 at 18:43 Svara

    Så fint reportage <3 <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.