möteshelg med Monthly Makers


I helgen hade jag möteshäng med tre fjärdedelar av Monthly Makers-värdarna! Vi var hemma hos mig, eller närmare bestämt i föreningens källarlokal, och snackade mål, bloggande och kreativitet i dagarna två. Jag började inte fota förrän vid lunchen, vilken intogs uppe hos mig på våning fyra!


Det bästa med att umgås med andra bloggare är att en inte längre är den konstigaste personen i lunchrummet. Vi stod i kö för att fota dukningen och varandra.


Fina Stina.


Topp-3 felexponerade bilder som får vara med ändå. Emilia ju!


Och Mikaela! Vi hjälptes åt att duka/fota bordet och uppdatera Instagram med #MonthlyMakersMeet.


Julia, Johanna och Beatrice hängde i soffan.


Så slog vi oss ner! Det blev plockmat för hela slanten.


Wilda, Julia och månadens värd – Fredrika!


Vi åt och brainstormade inlägg vi önskade av varandra.


Jag var för exalterad för att ställa in skärpan och slutartiden rätt.


Sen tog vi med oss kaffekopparna och flyttade tillbaka till källaren där vi tömde ut en halv garnbutik på bordet (det mesta från mitt restgarnslager, ack detta materialhoarderi).


Nu skulle det nämligen vävas!


Och snackas Facebooksidor, Instagram, foto, och ännu mera blogg.


Tills tiden var kommen för kaffepåfyllnad – och överraskningstårta! Tvenne värdar hade nämligen fyllt år och jag hade bakat mitt livs första gräddtårta. Den stod i kylen med papper tejpat om sig och orden HEMLIGT i versaler, men jag tror inte Mikaela eller Julia anade någonting förrän vi kom sjungandes på parad.


Vi avslutade kvällen med en hetsig och härlig bloggpepprunda där alla fick ge feedback på tid. Så fint, motiverande, stärkande och inspirerande att få ta del av sin blogg ur andras ögon! Nu ska jag försöka ta tag i den där förbaskade bloggflytten igen.


På söndagen hade vi förmiddagsmöte och åt gemensam lunch på stan innan vi tvingades bryta och ta farväl av dem som skulle hinna med tåg och flyg. Jag, Beatrice, Stina och Emilia gjorde stan på egen hand.


Jag visade Beatrice färghimlen på Kreatima och snackade akvarellpenslar, pigment och papper ett slag.


Sen sa vi också hej då och ses snart!

Missa inte Wildas, Beatrices och Emilias inlägg från helgen!

Nyfiken på hur det såg ut förra gången vi sågs? Här är Karlsborgsträffen i tre delar: Nymans café, Sandras hem och Nymans verkstäder!

10 Comments
 • Wilda

  29 mars, 2017 at 07:38 Svara

  Så härlig helg! Och så befriande att du tog med de busiga bilderna också – för de har ju en fantastisk känsla! Avis på rundan på stan och att jag behövde åka hem på lördagen men jag är så glad att jag var med så mycket ändå.

 • Alicia Sivert

  28 mars, 2017 at 08:33 Svara

  Åh, jag saknar dig bland oss, Jessica! <3

 • Jess

  27 mars, 2017 at 19:51 Svara

  Finaste gänget ju. Superkul att få ta del av er helg :)

 • Stina | Stinas tillvaro

  26 mars, 2017 at 12:36 Svara

  Så härligt att få små portioner av helgen levererad i bloggarna då och då <3

 • Beatrice

  24 mars, 2017 at 19:42 Svara

  Alltså ååh <3 blir glad i hela kroppen varje gång det kommer upp ett nytt inlägg om den här helgen nu <3 Men håller verkligen med, haha, så konstigt att se sig själv ur andras kameror!

  • Alicia Sivert

   27 mars, 2017 at 08:05 Svara

   Amen eller hur! Letar på Bloglovin varje morgon <3

 • Emilia Westerström

  24 mars, 2017 at 09:42 Svara

  Haha alltså jösses så jobbigt att se sig själv från andras kameror och vinklar som inte är mina standard selfie-vinklar??
  Tack igen för helgen!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.