mums


Det är KUL att betala fakturor på sexhundra riksdaler när man får så fin musik för pengarna!

Skulle gå en Djurgårdspromenad i allt det höstiga med Malin, men vädret var inte riktigt med på noterna så vi slutade med varsin cheescake på mitt favoritcafé i Gamla Stan istället. Lika trevligt var väl det, men så är det ju när man hamnar i gott sällskap.

Vi blev intervjuade av radio också, om vilken som var den bästa partylåten. Jag kände att jag var lite fel målgrupp.

Tom Waits: Orphans
Florence + the Machine: Lungs
Fever Ray: Fever Ray
Tom Waits: Glitter and Doom

5 Comments
 • Mimmmmi

  20 oktober, 2010 at 19:21 Svara

  haha asså det var ingen lek med träningsvärken som jag fick efter ridningen. Jag känner fortfarande av det lite i benen fem dagar senare. Otroligt, borde alltid rida pålle. Snacka om snygga benmuskler jag skulle få då! :P
  man blir ju verkligen svettig!

 • Mimmmmi

  19 oktober, 2010 at 21:37 Svara

  aah där har jag aldrig varit, brukar undvika å fika på västerlånggatan, inbillar mig att det är lite dyrare där i den annars dyra gamla stan :P Men brukar iof äta Ben & Jerry glassen där ;)

 • Mimmmmi

  19 oktober, 2010 at 18:50 Svara

  vilket café gick ni till? behöver lite café tips :)

 • Emilie

  19 oktober, 2010 at 11:04 Svara

  Haha, det stämmer alldeles utmärkt! Saker man väldigt gärna vill ha betalar man utan större depressioner för :) Just nu väntar jag på mina förstoringar på hundarna som ska upp i hallen. Spännande!

  Som svar på dina fina kommentarer säger jag: JA, jag vill gärna läsa Gittan för dina barn; Ja, reflexskärmen användes på hundarna vilket gav ett toppenresultat och slutligen tack för berömmet om designen :)

 • Adina

  18 oktober, 2010 at 16:53 Svara

  Man kan inte vara rätt person till allt Alicia! :')

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.