my spider-sense is tingling

Jag tror jag har blivit biten av en radioaktiv spindel eller nåt för min reaktionsförmåga är så himla sharp numera, plus att jag inte riktigt har kontroll över min egen styrka. Igår fångade jag en tallrik i luften bara för att istället slå sönder den mot bänkskivan när jag ställde ner den och nu nyss tappade jag en chokladbit som landade i min andra hand.

Om jag beter mig mystiskt och det börjar ryktas om en hustaksklättrare som fördriver ondska i Stockholms villaförorter vet ni att jag har assemblat och lever i synd med Tony Stark.

aliciasivert, alicia sivertsson, tony stark, iron man, the avengers, avengers, paint, painted, t-shirt, fabric, red, assemble, handmålad tröja, måla på tröja, the incredible hulk, captain america, black widow, hawk-eye, thor, pyssel, craft, handicraft, skapande, kreativt
Skurkar, beware.

rubrik ur THE AMAZING SPIDER-MAN AV STAN LEE
1 Comment
  • Loreli

    9 mars, 2013 at 22:24 Svara

    tack för din feedback! :) det gör min dag.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.