myssjuk

Jag är så beundransvärt bra på att vara ledig!
Åtta höstlovsmorgnar har jag pallrat mig upp och iväg till jobbet, badande i strålande sol och full av liv. Så är man ledig, och trött, och myssjuk, och vad händer? Man vaknar till stormvarning och ett tätt regn som under förmiddagen övergår i horisontellt snöoväder med ruskiga vindar. Ljuvligt!

Bortsett från en högst ofrivillig promenad till postlådan och tillbaka har jag inga ärenden att gå utan spenderar dagen med kaffe, olästa bloggar, tända ljus (hösten innebär daglig användning av mina tändsticksaskar!) och Dumbledoreprojekten. Under gårdagen påbörjade jag och har nu nästan avslutat ett nytt sådant – en virkning därtill – men den kan jag inte visa eller berätta mer om än eftersom den är en present som småningom ska flytta ner till Lovisa i Skåne.

Nu lyssnar jag på Kärlek är för dom och ser mörkret sänka sig utan att vinden mojnar.

5 Comments
 • Bajenblomma

  10 november, 2010 at 07:11 Svara

  Jag älskar fönstret! Jag vill också ha såna rutor där imman lägger sig i hörnen.
  FUSK!

 • Matilda

  9 november, 2010 at 23:01 Svara

  Då kan jag med glädje meddela dig att munspelen förhoppningsvis dyker upp igen vilken dag som helst nu. :)
  Vad är det för favorithalsband du har? Jag känner igen det där väldigt väl, att samma används hela tiden. Jag har ett halsband med ett litet klockur som jag bär nästan jämt, trots att batteriet i klockan är dött sedan länge och jag aldrig tar mig för att byta det.

 • Milinas Pyssel

  9 november, 2010 at 20:06 Svara

  Hej! du hade lämnat en kommentar på min blogg som gällde ett av mina mönster, alla prisuppgifter finns på min blogg, men det som du hade tittat på kostar 50:- och 150:- för mönster till hela familjen.. lämna en ny kommentar med din mailadress om du är intresserad av att köpa det. Hoppas du har en höstmysig kväll! MVH/Lina

 • Krumelurpillret

  9 november, 2010 at 18:28 Svara

  Vilken storm mysig bild! Jag är minst lika förtjust som du i snöstormen, det är så hiskeligt vackert. Jag råkade se din kommentar på silversagas blogg och jag blidde alldeles lycklig ända ner i maggropen underligt nog. Jag har aldrig riktigt kommit i kontakt med Thåström ännu mer oförståeligt men nu har jag lyssnat på honom i minst en kvart och kan inte förstå att jag har kunnat missat honom alla dessa år. Tack Alicia för att du förgyller min värld. Kram!

 • Steph

  9 november, 2010 at 16:25 Svara

  Åh så mysig bild! Älskar all denna snö, fast de flesta verkar mest gnälla över den, haha. Kör lite på samma mönster som du; kaffe, olästa bloggar och så lite böcker på det! Kan väl inte bli bättre? ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.