några småsaker jag säljer på Tradera

Just nu säljer jag några fina småsaker på Tradera, lite av det jag hittills rensat ut under min KonMari-process. Sånt som varit mig kärt genom livet men som får lämna plats åt det som används och älskas just nu. Min förhoppning är att sakerna ska komma någon annan till ännu mer glädje!

Taika kopp koppar Arabia

Här ser ni två döfina koppar ur serien Taika av Arabia. De påminner mig om när Mumindalen blir en djungel och det växer nån slags frukt som ser ut att vara gjord av marsipan ur en buske i köket. Lagom för kaffe med många påtår eller glögg. Jag tycker så mycket så mycket om dem men dricker aldrig ur dem, så nu får de flytta!

silver brosch silverbrosch turkos sten tradera

En brosch i silver med turkos sten. Den har även en ögla på baksidan så den går att använda som hänge på ett halsband. Behöver verkligen putsas men är hel och fin och lagom vilda västern. Har också en annons med en lillfingerring i silver med turkoser.

silverring ring silver dimgrön sten tradera

En riktigt magisk häxring i silver med en ljust dimgrön sten. Har med all sannolikhet tillhört Bellatrix Lestrange och jag ansvarar inte för eventuella medföljande förbannelser!

bokmärke bokmärken hängen hatt paraply fladdermus måne tradera

Två väldigt fina och annorlunda bokmärken med hängen i metall. Går naturligtvis att klippa isär för den som vill använda berlockerna till något annat.

Stig Lindberg Berså Gustavsberg hänge halsband Tradera

Ett halsbandshänge av återbrukat Gustavsbergsporslin, gjord av ett blad ur Stig Lindbergs Berså-serie.

Och lite annat smått! Här hittar ni alla mina Tradera-annonser.

Tags:
4 Comments
 • Annika

  3 maj, 2019 at 22:07 Svara

  Åh de små kopparna!! <3 Men alltså jag skulle typ inte kunna använda dom eftersom jag inte dricker kaffe och glöggmuggar har jag redan. Men man blir sugen! haha ;)

  Jag gillar verkligen Arabia Finland, de har gjort så mycket fint! Varje gång jag ser någonting som jag känner "wow" på med porslin så är det nästan alltid Arabia. Jag har två stora te-koppar jag ärvt av morfar som jag bara älskar så mycket. Vet ej vad serien heter men de är mörkblåa och SÅ FINA. Dricker alltid te ur dom <3

  • Alicia Sivert

   7 maj, 2019 at 22:17 Svara

   Haha igenkänning!

   Åh det är precis samma för mig! Älskar verkligen Arabias gamla formspråk. Därför blir jag tredubbelt förbannad på att nuvarande ägare (Fiskars) lagt ner fabriken i Helsingfors och flyttat hela produktionen till låglöneländer. Snacka om att kaffet smakar sämre efter det! Jag har fått sluta köpa Muminmuggar, jävla skit!

 • Linnéa

  3 maj, 2019 at 19:33 Svara

  Alltså jag blev lite sugen på de där mumin-assieterna som du säljer, så fina 😍😍 Men vi skall flytta snart och är mitt i en process att göra oss av med saker. Så då känns det lite onödigt att köpa nya prylar innan flytten, även om tallrikar är något vi är i behov av 😅

  • Alicia Sivert

   7 maj, 2019 at 22:15 Svara

   Åh vad spännande med flytten! Jag fattar precis och hoppas nya mumintallrikar dyker upp när ni är redo för dem. Lycka till!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.