när jag ändå var igång

Det är ju inte konstigt att ångesten biter sig kvar när man låter den ta fysisk plats. Jag har inte pluggat på fyra månader men likväl har de jävla psykologiböckerna legat där, i en stor otäck hög av magont.
Efter att ha bytt ut lådorna, städat bakom sängen, röjt, sorterat och slängt tog jag itu med Ångesthögen också, och nu är alltihop undanstuvat och gömt – böcker såväl som känslor. Behöver jag säga att det verkligen ger resultat? Här känns rent!

1 Comment
  • Cissi

    21 juni, 2010 at 14:51 Svara

    Hoho, vad härligt med att bilden byter sig själv! Bra bortstädat! Såntdär är så himla skönt när man vet att det legat alldeles för länge.

    Och tack för din fina kommentar på mitt lite poetiska inlägg, hah. Läste om det idag (i mer nyktert tillstånd) och insåg att jag inte riiiiktigt hänger med på allt jag tänkte, men det låter fint iaf! :D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.