när jag blir stor

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor. Jag ska bli handelsresande i te och kaffe. Det jobbiga med att ha bestämt sig för vad man vill göra är att nu vill jag inte göra någonting annat.

Det råkar inte vara någon vars mamma, mormor, gammelfarbror eller grannes mosters kompis förra hårfrisörskas sambos sons papegojas uppfödares svärdotters fästmans exfrus hyresvärds barnbarns sysslings platspappas nya älskare som driver en te- och kaffehandel och vill anställa en vältalig, allmänbildad, service minded, arbetsam, ansvarstagande, ganska snygg, klok och karismatisk te- och kaffeförsäljare? I’m all ears (och jag klär i uniformsskjorta om det skulle råka vara gällande arbetsklädsel).

2 Comments
 • Krumelurpillret

  20 januari, 2011 at 12:30 Svara

  Om jag hade en kaffehandel så skulle jag inte tveka att anställa dig. Tyvärr så känner inte min kusins katts uppföderskas mosters frisör ingen kaffehandlare så vitt jag vet.

 • Alice

  17 januari, 2011 at 15:14 Svara

  Hmm.. Vi har en underbart trevlig kaffehandel här i Borås. Men kanske lite långt? Dessutom vet jag inte om de nyanställer :S Starta eget? X)
  Varför inte plugga till typ barista så att du får lite kunskaper i olika kaffesorter och sen starta eget?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.