4 Comments
 • Kitten

  18 november, 2010 at 14:09 Svara

  AH! SÅ UNDERBAR! :O

 • Angelina Johnson

  17 november, 2010 at 22:35 Svara

  RONJAGVILLGIFTAMIGMEDDIGSNÄLLA!!!

 • Emilie

  17 november, 2010 at 19:01 Svara

  Åh. Jag får vänta ytterligare ungefär 24 timmar, sedan är det min tur. Hoppas, hoppas, hoppas att filmen är riktigt bra och kan stilla Ron-hungern något. Gissa vad vi kommer prata om när vi träffas nästa gång? ;)
  (som vanligt)

 • klara

  17 november, 2010 at 11:56 Svara

  jag vill också!!! :D
  Hoppas du har kul! :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.