nu bara säger jag det!

Det har varit så svårt för mig att formulera det här, och jag har tusen sätt jag vill berätta om det och tusen tankar och tusen känslor runtikring – men dem får jag spara till senare för nu bara säger jag det:

collage av JESSICA ANDERSDOTTER

JAG SKA STÄLLA UT!!!

För två veckor sen fick jag ett mail från Spånga konstförening som undrade om inte jag ville ha en utställning i deras regi – i februari! Jag svarade såklart med ett rungande JA, och med årtiondets snaraste deadline och hundra grejer att hinna med innan dess kastade jag mig rätt in i någonting så skrämmande och sååå spännande. Mitt livs första utställning.

Men vet ni vad det allra allra bästa är?

JAG SKA STÄLLA UT IHOP MED JESSICA!!!


Det är nu drygt två och ett halvt år sen som Jessica och jag träffades för första gången och satt vid mitt matbord och planerade långsiktig världsomstörtning och kortsiktigt vad vi skulle byta ut skitordet ”pyssel” mot när vi pratade om oss själva och vad vi gör. När konstföreningen nu undrade om jag hade något förslag på medutställare var det så himla självklart att vi skulle göra detta tillsammans. Pyssel blev makeri som blev konst, och nu ställer vi ut den! En sån jävla seger.


Torsdagen den 25:e februari är det vernissage! Ringa in datumet för en chans att se godbiten ovan (med flera) live!

17.30-19.30 finns vi på plats på Värsta Allé 1, Spånga, Stockholm. HÄR är en länk till facebookeventet. Kom, kom KOM!

42 Comments
 • Anna María

  6 februari, 2016 at 15:27 Svara

  Detta är så himla ballt! Grattis till er båda!

 • Elin

  6 februari, 2016 at 14:21 Svara

  Grattis! Det kommer säkert att bli jättebra!

 • Vicky

  5 februari, 2016 at 16:23 Svara

  är ju så ej förvånad, men SÅN PEPP!!!!!! grattis så himla!! <333333 önskar jag kunde komma förbi men nu är jag ju tillbaka i staterna. åh all pepp från andra sidan dammen!

  • Alicia Sivert

   16 februari, 2016 at 09:14 Svara

   Ååh tack! Attans också! Men nästa gång ;)

 • Denise

  3 februari, 2016 at 18:54 Svara

  Ååååh vad jag önskar att jag hade nära och kunde komma! Hoppas allt går toppen, fast det tror jag såklart det kommer göra <3

 • Lili

  2 februari, 2016 at 20:43 Svara

  Nämen fy tusan så underbart! Grattis! Du är ju helt otroligt duktig och dina verk är så fina, ser fram emot att se dem i ett galleri. Kommer definitivt den 25:e!

 • Tyg och otyg

  2 februari, 2016 at 15:26 Svara

  Grattis båda två! Så utomordentligt välförtjänt!

 • Jessica

  2 februari, 2016 at 08:15 Svara

  Grattis!!! Vad roligt, så himla bra jobbat :)

 • Helga

  2 februari, 2016 at 05:30 Svara

  Åh varför bor inte ni i Skåne?? ;) Vad roligt iaf!!

 • anna

  1 februari, 2016 at 22:16 Svara

  gu vad kul. man kanske ska ta sig en sväng förbi där. Du som förässten verka vara ett broderigeni. Vad är de bästa stygnet för att fylla i sådär smått? är de bara uppåner? (lol) jag har sett en grej på pinterest jag tänkte härma nämligen…

  • Alicia Sivert

   5 februari, 2016 at 07:01 Svara

   Jaa, gör det :) Plattsöm och schattérsöm brukar användas för att fylla i ytor – prova att googla dem :)

 • Pernilla Einarsson

  1 februari, 2016 at 22:01 Svara

  Och jag som åker upp till sthlm 14feb! Hade jag varit upp i sthlm när utställningen är så hade jag gärna kikat förbi (:

  • Alicia Sivert

   5 februari, 2016 at 07:00 Svara

   Åhnej så typiskt! Men tack för att du peppar;)

 • Wilda

  1 februari, 2016 at 19:21 Svara

  Det är verkligen så himla bra! Och ni är ju fantastiska så det kan inte bli annat än succé! Bra kämpat!

 • Silje

  1 februari, 2016 at 18:58 Svara

  Dere er så himla gode! Heier på dere begge to :D

 • Jess

  1 februari, 2016 at 17:53 Svara

  Så himla häftigt verkligen! :D Så glad för er skull!

 • Borgmästaren

  1 februari, 2016 at 15:11 Svara

  Superkul! Så himla roligt för er! Grattis!

 • Mikaela

  1 februari, 2016 at 13:45 Svara

  Alltså HURRA!!!! Och ofta det bara var 2,5 år ni träffades på riktigt! Det kanske känns längre iom parallella liv grejen :) SJUKT kul med utställningen i alla fall, ska verkligen försöka komma :D :D :D :D

  • Alicia Sivert

   5 februari, 2016 at 06:58 Svara

   Tre år i maj! Känns mycket mycket längre! Men vi har ju internetumgåtts mycket längre än så :)
   Och jaaaaa!!! Kom!!!

 • Ruth | HungryHeart.se

  1 februari, 2016 at 10:54 Svara

  Fy fan vad ni är bra!!!! Så himla roligt och välförtjänt att ni nu får ha en KONSTutställning! Heja er!

  • Alicia Sivert

   5 februari, 2016 at 06:56 Svara

   Jaa, det känns fantastiskt och helt rätt ögonblick! TACK kompis!!

 • Katarina

  1 februari, 2016 at 10:11 Svara

  Åh! Grattis till er båda! Jag kommer och tittar!

 • Kat

  1 februari, 2016 at 09:12 Svara

  Men gud så kul! Kanske borde man försöka kika inom :)

 • Jenny Olofsson

  1 februari, 2016 at 08:50 Svara

  ÅH SÅ HIMLA KUL! Grattis, grattis grattis :D:D Vilken chans och möjlighet. Perfekt för er två! Önskar så att jag hade haft möjlighet att gå på det, men hoppas det kommer många andra som tittar på era alster (vem kan motstå det?!)

 • Emilia

  1 februari, 2016 at 08:47 Svara

  AH GRATTIS!!! Fy fan vad roligt och välförtjänt och spännande!
  och vid sidan av alltså ja sån urk på ordet "pyssel". Tycker de engelska uttrycken diy eller crafts är otroligt mycket bättre och inte alls lika förminskande. Försöker själv benämna om jag gör något med vad jag faktiskt gör, typ igår virkade jag eller jag ska hem och göra en tavla och aldrig använda ordet pyssel. Stort hurra för din och Jessicas konst!

  • Alicia Sivert

   5 februari, 2016 at 06:55 Svara

   Ja!!! Åh vad bra! För det är ju inte bara förminskande utan dessutom fördummande – tusen ggr bättre att använda rätt termer :) Och TACK!!

 • med nål och tråd

  1 februari, 2016 at 08:40 Svara

  Så himla häftigt, kör så det ryker!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.