nu vill jag bara måla moln


Hej! Jag har varit i fjällen. Vandrat över oändliga vidder, nerför vattenfall, genom dalar, över kalfjäll. Kryssat lavskrika, strömstare, storspov, lärkfalk, ljungpipare och kungsörn. Sovit i en gammal timmerstuga med utsikt över Vemdalsskalets skidbackar, fått skavsår och mått som en drottning.


Som ni förstår ligger jag hemskt efter i mitt bloggläsande, och kände mig inledningsvis rätt omotiverad att göra något åt saken när allt jag egentligen vill är att måla moln. Men sen såg jag Sandras sammanställning av våra Monthly Makers-kreationer på tema mönster. Alltså vid min svans! Det är så många häftiga och varierande tolkningar den här gången så jag vet inte till mig av inspiration! Strunt i molnen och solen och snälla låt det bli den 10:e snart så vi får börja på nästa tema!

rubrik ur BAKOM RUTAN av STEFAN SUNDSTRÖM
14 Comments
 • Kristin

  9 juli, 2015 at 07:54 Svara

  Ja åh, fjällen! Som något av en fjällvandringsnörd är jag såklart glad att du hade en fin upplevelse och har mått som en drottning. Vill ju att alla grymma människor ska upptäcka hur härligt det är (kan vara) i fjällen. :)
  (Om du skulle vilja se mina fjällbilder så har jag en tag här: http://kristinladstrom.blogspot.se/search/label/fj%C3%A4llvandring)

  • Alicia Sivert

   11 juli, 2015 at 22:48 Svara

   Men WOW vilka magnifika bilder! Nu längtar jag verkligen ut igen :')

 • Elin

  5 juli, 2015 at 16:33 Svara

  Vackra vyer! Vi vandrade Kungsleden för många år sedan, mellan Abisko och Kebnekaise och det var magiskt. Skulle gärna göra det igen.

  • Alicia Sivert

   7 juli, 2015 at 11:06 Svara

   Åh, det låter så! Jag vill verkligen upptäcka fler vägar efter att ha provknatat dessa. Blir en tur snart igen :)

 • Jess

  3 juli, 2015 at 17:22 Svara

  Vackert! Ser fram emot fler bilder sen, tycker fjällen om sommaren verkar så fint. Och jag vill också börja på nästa tema, bara en vecka kvar nu!

  • Alicia Sivert

   3 juli, 2015 at 21:36 Svara

   Det var fantastiskt fint! Jag vill göra det här varje år, och helst redan till hösten :)

 • Klara

  3 juli, 2015 at 05:55 Svara

  Åh vilka fina fjällbilder! Blir riktigt sugen på att dra upp själv! Kanske med ett tält tillochmed… :)

 • Mikaela

  2 juli, 2015 at 18:23 Svara

  Alltså ååååååååååååh fjällen! Har aldrig i mitt liv vandrat men är så sinnessjukt sugen nu! Försöker övertala mamma att vi ska göra det i ett par dagar, men vet inte var! Inte allt för långt bort från Sthlm/Uppsala om det bara är ett par dagar tänker jag. Inte lönt att åka upp allra högst upp i landet för ett par dagar liksom. Men för att komma till saken, rekommenderar du Vemdalen? Fördelar/nackdelar? Bra för en nybörjare? Fantastiska utsikter? BERÄTTA ALLT!

  • Alicia Sivert

   3 juli, 2015 at 14:16 Svara

   Det tycker jag ni ska göra! Jag har tyvärr ingen erfarenhet av leder närmare storstan så dåligt med tips där, men Vemdalsskalet rekommenderar jag VARMT! Många fina, välutmärkta leder att följa och varierande landskap. Indelade efter svårighetsgrad och vi fixade de vi gav oss på utan större erfarenhet. Det var svettigt ibland och tog i knäna men så värt när en kom upp på toppen och hade hela världen omkring sig. Jag har massor med bilder att visa så vänta dig en utförlig rapport! :)

 • ISA

  2 juli, 2015 at 17:33 Svara

  jag tycker det verkar så himla spännande och vackert med fjällen på sommaren. Lite övergivet sådär men ändå så fint!

  • Alicia Sivert

   3 juli, 2015 at 14:14 Svara

   Väldigt intressant och lite kusligt att vara i en skidort för där var verkligen som en spökstad. Ganska hemskt också med alla övergivna fullt fungerande hus.

 • Jenny Olofsson

  2 juli, 2015 at 14:58 Svara

  ÅHH vad avundsjuk jag blev nu! Jag längtar verkligen till fjällen och dess magiska skönhet. Det är som att man äntligen kan andas ut på riktigt när man kommer dit. Det ger en sådan styrka att se natur i sin helhet och kraft.

  • Alicia Sivert

   3 juli, 2015 at 14:13 Svara

   Verkligen! Jag hade kunnat stanna hela sommaren – nästa år bokar jag in längre semester!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.