nyaste nytt


Jag vill börja med att säga TACK för era vackra ord om mina fågelporträtt! Mitt hjärta sprängs av all kärlek! Och eftersom det fanns intresse från lite olika håll går de nu, alla tre, att beställa som prints i olika storlekar via Society6! Många fler av mina alster ska upp där i sinom tid, men jag kunde bara inte vänta med att få komma igång.

printscreen och foto av Jessica Andersdotter

En annan som väntat och förberett i all hemlighet är Jessica. Nu har hon ÄNTLIGEN dragit igång en webshop med sina handmakade rymdlampor. Så den som vill ha en ljuskälla som är lika mycket konstverk som inredningsattiralj bör kolla in Astrolights på tictail!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, monthly makers, kreativitet, utmaning, blogg, bloggutmaning, kreativt 2015, månadstema, skapa, makeri, alster

logga och foto av Agnes Hammar

Vidare är Emelies inlägg på månadens Monthly Makers-tema upplagt och det innebär att ni nu kan länka era egna bidrag i kommentarsfältet. Glöm inte det! (Den som missat/behöver påminna sig om vad Monthly Makers är kan läsa min presentation här.)

Redan nu finns det dygt 50 bidrag av besinningslöst häftig makerimagi att tjuvtitta på. Detta känns så himla himla roligt och lika mycket som jag längtar efter att själv få sätta klorna i februaris tema är jag förväntansfull att se allt ni hittar på. Vilken brakstart på 2015 vi gör, vänner! Jag är så redo!

2 Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.