o m o t i v e r a d

Det snöar igen.
Jag tentapluggar igen.
Det börjar kännas lite enformigt.

Det är bara slutspurten kvar nu, men jag har aldrig varit så omotiverad. Om en vecka är jag lyckligt arbetslös, jag längtar så oerhört. Då ska jag:

umgås
titta på Saltkråkan
titta på Harry Potter & Halvblodsprinsen för åttonde gången
göra collage
trycka tygkassar
läsa skönlitteratur
åka till stallet och rehabilitera Pommac
läsa DN om morgnarna
gå på bio
skriva dagbok

Då är det också läge att bli vår. På onsdag alltså. Deal?

4 Comments
 • christina

  21 februari, 2010 at 23:33 Svara

  åh, fint! jag tycker det vore himlans fint om du fotade + visade allt det roliga & spännande du ska göra sen också! mest för att jag är en rätt nyfiken individ. och för att du verkar vara en sån man vill vara nyfiken på! haha. lycka till med pluggandet!

 • carolina

  21 februari, 2010 at 15:47 Svara

  jag har fått mina solisar nu så nu är det bara att köra på med vår. och vi borde göra något av de vi alltid pratar om. bra.

 • janni

  20 februari, 2010 at 18:15 Svara

  saltis <3
  trycka tygkassar och göra collage lät ju jättemysigt!

 • Klara

  19 februari, 2010 at 23:53 Svara

  och träffa mig? :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.