”oh så fina grytvantar”

aliciasivert alicia sivertsson nk nordiska kompaniet
Idag slog tantmätaren frenetiskt mot ’överstimulerad’ när jag och Malin inte bara åt lunch på NK utan därtill promenerade runt bland porslin och inredning och fick multipla möbelorgasmer i Lexingtons och Newports moduler och sa saker som ”oh så fina grytvantar” och ”se vilka vackra askar porslinet levereras i”.

aliciasivert alicia sivertsson plåtburkar burkar te tea
För att få en värdig avslutning på det hela gled vi in i tehandeln och gjorde mig två hekto grönt te rikare. (Plåtburkarna kommer från Kahls och är i samma stil som den jag fick av lillebror i julklapp.)

Ålderdom vs ungdom 100-0?

rubrik av MALIN
3 Comments
 • Malin

  3 februari, 2011 at 00:08 Svara

  Bäst kan du vara själv! ^^ Och massa tack själv, vi får inom en snar framtid utforska NK:s övriga caféplan och dess delikatesser. Dessutom ångrar jag att jag inte köpte te jag också, men det borde vara relativt lätt åtgärdat, eller vad tror du? ;) Kram fina du!

 • Riley

  2 februari, 2011 at 18:50 Svara

  Kul detalj (efter iakttagande av bild) kan vara att vi besökte the Ringling Brothers cirkus när vi var i USA. Något man önskar att man kunde göra om i nuvarande ålder och en vettig kamera i högsta hugg kan tilläggas!

 • Camilla

  1 februari, 2011 at 22:28 Svara

  sv. Hahahah! :'D Ska kanske ha det som grej när jag gör nästa design. Massa knappar överallt som byter färg och form och huller och buller när man drar med pilen över dem så man måste hålla på i en vecka för att hitta allt.
  Låter rätt så spexigt faktiskt.

  Och tack. Så jättemycket.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.