6 Comments
 • Adina

  20 juli, 2010 at 16:53 Svara

  Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna toppa Emelies kommentar.. Men jag håller verkligen med om att bilderna klär i svartvitt! Bra skärpa och min favoritbild är faktiskt den där ekorren är som inringad i grenar, det känns som om man sitter bredvid dig och ser ekorren med egna ögon, så verkligt! Bra Alicia!

 • Emilie

  9 juli, 2010 at 06:37 Svara

  Ögongodis! Kul och spännande att du gjorde dem i svartvitt, för jag antar att sommarfärgerna på ekorren och trädet måste ha varit vackra också. De gör sig himla bra i svartvitt! Speciellt när det är ett härligt ljust sommarljus. Lite synd med kvisten rakt genom ekorren på andra bilden, men det är ju inte mycket man kan göra åt sådant id fotograferingstillfället… jag förstår inte hur du lyckas få dem så skarpa?! Ekorrar brukar ju inte vara stilla precis.

 • Jenny - pygmeestyle.blogg.se

  8 juli, 2010 at 15:27 Svara

  Vilka vackra bilder! Den där ekorren är hur söt som helst.

 • clara

  8 juli, 2010 at 13:08 Svara

  grymt att du lyckats fånga fokus på den mellan alla grenar <3

 • Steph

  8 juli, 2010 at 12:03 Svara

  Underbara bilder, som alltid! Ekorrar är så fantastiskt söta!

 • Bajenblomma

  8 juli, 2010 at 11:13 Svara

  Älskar den första när det ser ut som om ekorren klamrar sig fast vid trädgrenen!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.