pannkakstårta, saft och aktier på 23-årskalas i Batmoville

Ambivalent när ens vänner fyller 23 fast man själv är säker på att man nyss blev sjutton. Bra då att man kan varva saft och pannkakstårta med diskussioner om aktier och simuleringsteknik, klättra i träd, planka i klätterställingar och promenera i Batmoville för att göra övergången från barn till semi-vuxen lite mindre drastisk.

aliciasivert, alicia sivertsson, pannkakstårta, födelsedagskalas, saftkalas, tårta, kaka, kladdkaka

aliciasivert, alicia sivertsson, people, bench, friends, backs, vänner, bänk, ryggar

aliciasivert, alicia sivertsson, nature, water, waters, tree, natur, träd, vatten

aliciasivert, alicia sivertsson

aliciasivert, alicia sivertsson, boys will be boys, climbing trees, trädklättring, klättra i träd

aliciasivert, alicia sivertsson, planka, planking, klätterställning

aliciasivert, alicia sivertsson, sunset, solnedgång, vatten, water

aliciasivert, alicia sivertsson, men, boys, people, tunnel
För övrigt uttryckte en av mina vänner det fantastiska konstaterandet ”Alicia ska ha en riktig man av muskler och metall”. Det tyckte jag var fint. (Assemble!)

6 Comments
 • marie

  8 juni, 2012 at 14:04 Svara

  Ja herregud, det här med att en bara blir äldre alltså.. Jag fyller 22 i höst men har glömt inte mindre än fyra gånger i olika sammanhang hur gammal jag är. Tror att jag är 20 hela tiden. Eller 16 (fast eftersom jag handlar på systemet med jämna mellanrum vet jag ju att jag är 20 minst). Och haha, tycker verkligen om bänk-bilden. Stackarn där.

 • Malin Ahlin

  3 juni, 2012 at 19:54 Svara

  Trevliga bilder!

  Men aktier? Huu! i mitt gäng yppas bara ett sådant ord i spökhistorier.

  • Alicia Sivert

   10 juni, 2012 at 14:19 Svara

   Tack ska ni ha!

   Malin: Min själ utvattnas också lite vid bara tanken på aktier. Det var en kort och sarkastisk diskussion, men jag vet, ändå oförlåtligt.

 • calinas

  1 juni, 2012 at 09:54 Svara

  vilken underbar dag/kväll ni verkar haft! så himla fina bilder också!

 • Lena

  31 maj, 2012 at 19:26 Svara

  fint.

 • Johanna

  31 maj, 2012 at 16:19 Svara

  Härliga bilder! Man ser verkligen den sprudlande glädjen.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.