papper papper papper


Hej! Hur går det för er med papperstemat? Är ni något på spåret?

För den som ännu letar inspiration vill jag passa på att tipsa om Jessicas inlägg med hennes tidigare pappersalster. Det är helt magiskt magnifikt och visar verkligen papprets oändliga tolkningsmöjligheter. Mikaela och Jess har redan presenterat sina bidrag och här har ni några andra konstnärer jag fullkomligt älskar som skapar magi med utgångspunkt i gamla böcker: Malena Valcárcel, Su Blackwell, Kelly Campbell och Brian Dettmer. Må inspirationen vara med er, govänner!

4 Comments
 • Jess

  17 januari, 2015 at 12:42 Svara

  Jag bloggade om mitt bidrag för en stund sedan faktiskt, fast nu är jag sugen på att göra något som är lite mer 3D och inte så platt.. Älskade Jessicas blommande böcker, så sjukt fina.

  • Alicia Sivert

   18 januari, 2015 at 01:23 Svara

   Perfa! Jag stoppade in dig också i inlägget :) Jamen det är ju några dagar kvar så ba kör!

 • Helga

  17 januari, 2015 at 10:27 Svara

  Ännu bara i tankestadiet men långsamt kryper tankarna ut i fingrarna. Och då jäklar!

  • Alicia Sivert

   17 januari, 2015 at 10:29 Svara

   Inte så bara – det är ett njutningsfullt och helt fritt stadium! Låt det flöda :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.