the pie in the sky

Äter paj och velar. Kantareller och kassler.
Inatt blev jag sådär våldsamt företagsam som man bara blir om nätterna – när man drar igång musik och dammsugare och sorterar bilder i album och städar skrivbordet och startar projekt. När jag vaknade hade jag sovit så tungt att jag inte visste vem jag var, men lusten att göra något annat än att sitta på rumpan och hosta mig genom dagen höll i sig.
Emellertid vet jag inte vad jag har lust med, vilket är gränslöst frustrerande. Jag vill typ åka till stan, men tilltänkta sällskap är sjukare än jag och det finns ingenting jag vill göra i stan som jag inte kan göra i Vällingby – som ligger mycket närmare och är mer praktiskt. Men jag vill inte till Vällingby. Jag vill inte direkt till stan heller. Och städa har jag redan gjort, och läst har jag gjort för mycket på sistone (4532 sidor Harry Potter på någon månad (ja jag kollade just upp hur långa alla böcker är och adderade) samt två Tove Janssonböcker på Gotland och en som jag läste imorse vid frukosten), motionera vill jag inte med mina ömma vrister och livshotande sjukdom och kvar finns då bara saker jag borde göra och följaktligen absolut inte vill.
Så jag äter paj och velar.

Det blev visst en bärblogg av alltihop, men är det sommar så är det.
Man kanske skulle baka en paj.

rubrik ur THE PREACHER AND THE SLAVE av JOE HILL
2 Comments
 • Johanna Rhona

  8 augusti, 2009 at 17:20 Svara

  Jag sitter här och Hugo har just åkt och jag skrattade så mycket av ditt inlägg att jag började gråta… Vilket du med tanke på andra grejen jag nämnde inte kan ta åt dig hela äran av, men i alla fall *hyperförvirrad-skrattande-förtvivlande-smiley-som-inte-uppfunnits-än-för-att-den-tack-och-lov-inte-behövs-så-ofta*

  Du är så underbart mänsklig, vad skönt det är att få "sådana-där-dagar" beskrivet klockrent. Man måste väl få ha sådana dagar. Och bilden är extremt mums, du är grym.

 • jossan

  7 augusti, 2009 at 12:48 Svara

  Synd att du fick smset väl hemma:( det slog mig ju att du också befann dig i dalarna, fast jag visste inte då att det var scoutläger så tänkte man kunde ses…
  Men jag ska till sthlm i oktober;);)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.