post-premiär-outfit

Den här eftergymnastiska tröttheten alltså. Pumpar benpress tills jag blir illamående och avlider knävärksdöden resten av kvällen. Funderar på att gå direkt på gammastrålning istället. Hulk 2012! Jag behöver lite radioaktivitet i mitt liv.

aliciasivert alicia sivertsson harry potter j k rowling i'd get sleazy for ron weasley homemade t-shirt
På tal om det började jag pyssla med en premiäroutfit häromveckan som inte blev klar. Jag körde samma teknik som med min I’d Get Sleazy for Ron Weasley-tröja ni vet, och blev bittert påmind om hur träligt det är att penselmåla på tyg. Därtill hade jag ingen bra t-shirt till förfogande utan använde en urblekt, illasittande gammal sak, så det projektet gick om intet.

Men såhär post-premiäriskt (när allt fortsätter cirkulera kring the Avengers) känner jag att det kanske är värt att göra klart den ändå.

aliciasivert, alicia sivertsson, iron man, arc reactor, the avengers, t-shirt, painted, craft, handicraft, paint, red, röd, textilfärg, handarbete, målad t-shirt, tröja, målat
Det blir en arc reactor naturligtvis.

Utöver det vaknade jag med en alldeles fenomenal idé imorse som jag var tvungen att sätta i verket trots att den egentligen inte täcks av budgeten. Tänkte att jag kan ju alltid låta bli att köpa deodorant och sånt i ett par år som botgörelse, bara jag får genomföra det här.

Men den gubben tar genvägen via tryckeriet och hur det blir får vi inte se förrän om ett par veckor.

Tags:
No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.