post scriptum

Och nedanstående är menat att läsas i allvarlig, men inte förebrående ton. Jag är inte ärkebitter, jag bara låter bli att gå som katten kring het gröt. Min osvenska begäran om mer uppmärksamhet ska inte generera i mer bitterhet utan verkligen vara en tankeställare, och uppmaningen att hellre läsa mina facebookstatusar än hafsa igenom mina inlägg är helt uppriktig.

Jag skriver det här för att jag får ångest för att jag kräver för mycket (jag är en dålig revolutionär) men låter man bli att vrida och vända och bara läser rakt av istället så tror jag det märks att jag inte vill tvinga någon till någonting, utan bara väcka upp en eller annan som lever med falska föreställningar om sig själv och få er andra (som är felfria och perfekta) att inse vad det betyder för mig att någon gång ibland få del av ert expertutlåtande.

1 Comment
  • Klara

    25 mars, 2010 at 09:24 Svara

    Du är fantastisk! <3 Så de så…

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.