prickar, tyll och sinnlig ondska

Ibland räcker det med att erkänna att man har ett problem, så släpper det.
Hej, jag är oinspirerad, säger jag, sen sitter jag uppe och syr till midnatt.

aliciasivert, alicia sivertsson, tyg, textilcentrum, svartprickig, prickigt, svart, prickar, fabric, black, dots, dotted
Kom över världens bästa tyg (näst efter sjöjungfrutyget naturligtvis) på Textilcentrum för ett par månader sedan. Igår började det forma en lång, silkig, svartprickig häxkjol (ja, jag är insnöad) men jag skulle lika gärna kunnat drapera hela mig och världen i dess ondskefulla härlighet.

Svepa runt och bekämpa polisväsendet.

aliciasivert, alicia sivertsson, fabric, tulle, red, white, tyll, tyg, rött, vitt
Sen moderskeppet och jag rensade ur hennes linneskåp har jag också ett antal famnar röd och vit tyll. Vet ännu inte riktigt vad jag ska göra av det, men man kan ju alltid samla det i en hög att sova i.

2 Comments
  • Jonna

    10 juni, 2012 at 15:50 Svara

    Kan verkligen känna igen det där. Först är man totalt oinspirerad och sen hux flux är man mitt uppe i ett tre dagars projekt. Hurra för häxkjol och att sova i tyll!!

  • Jessica

    10 juni, 2012 at 14:44 Svara

    Hahaha, så är det alltid! Jag bah: ja alltså, det blir nog inget pyssel på ett tag för jag har ingen inspiration. Och samma kväll så sitter man där! Sjukt skumt.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.