så fröjdefullt som det nu blev när gammelmoster tog ur hörapparaten och pappa tände eld på efterrätten och Boromir försökte ta ringen från Frodo

De senaste dagarna har jag:


Bakat chokladbiskvier, jordnötsrutor, rocky road och Mozartrullar för drygt 600 kronor med den sensationella Lisa och Astro-Andreas.


Firat jul tre gånger med olika släktkonstellationer och respektive, komplett med flamberad Christmas pudding, tre olidliga timmars julklappsutdelning med paus för att morfar skulle åka hem och släppa ut katten, nödrim komponerade i hemligt förtroende med äldstebror, samt ett par kilogram knäck och kola som en sten i den redan välfyllda bukhålan.


Eftersom jag inte hunnit pikera några samhällskritiska pepparkaksgrisar i år fick mellanbrodern stå för platskorten. Skrivstilen får godkänt.


I år lyckades jag med bedriften att bara ge bort klappar jag endera gjort själv, endera köpt second hand. Till exempel saker jag målat, virkat, eller kokat ihop på spisen, samt begagnade böcker och slipsar.

Har även hunnit med efterlängtat annandagsmys med Stadsmissionenrunda och förlängda versionen av Sagan om Ringen och halva De Två Tornen ihop med killen jag gillar, jobbat i snitt varannan dag och rullat vegetariska göttbullar till den stundande Mellandagsaftonen. Bra liv.


Sist: En hälsning från dåtids-Alicia, cirkus julen 1993.

1 Comment
  • Malin

    28 december, 2013 at 20:24 Svara

    Fantastiskt inlägg, bästa julbloggen i år!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.