så här långt än så länge

Det går sakta framåt, när det inte är för varmt för att måla vill säga, vilket det oftast är. Men idag påbörjade jag konturerna av den nedre krumeluren och det börjar se ut som det ska.

3 Comments
 • Sebastian

  11 september, 2009 at 01:11 Svara

  Alltså, "Jungleland" från Hammersmith-giget är ta mig tusan det vackraste som finns. När Clarence drar igång världens bästa saxsolo och Bruce står med slutna ögon, huvudet vänt upp mot taket och bara tar in allt, det är helt fantastiskt!

 • Ronja

  28 juni, 2009 at 21:37 Svara

  åh va snyggt det blir!! härligt tidsfördriv känns det som..
  Och bruce, så fin musik.. har precis upptäckt att det finns en finare version av born to run, aukustisk och allt… så mycket vackrare i en lugn version än den vanliga!

 • Lucas

  28 juni, 2009 at 15:06 Svara

  Måste säga att jag älskar Springsteen på alla klipp du visar, men greatest hits skivan går inte riktigt riktigt hem på min iPod :(

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.