så, vi möts igen

Man klottrar halva meningar på servetter och baksidan av en inköpslista, man öppnar nya worddokument och pockar på den där fantastiska formuleringen, man googlar synonymer men tappar ord.
Man tror att man måste välja mellan att göra ingenting alls och någonting Makalöst.

Men sanning att säga har jag varken blivit mycket klokare eller kreativare under de månader som gått sen vi sist hördes. Jag har börjat brodera, dragit på mig benhinneinflammation och läst ytterligare några tusen sidor misantropisk poesi, men i övrigt är jag fast med samma demoner och samma ledvärk på samma inte helt ergonomiska pinnstol, omgärdad av samma omotiverande stadslukt i samma förort, en kvarts tågfärd från Bullshit City.

Med en skillnad.
Jag har insett att jag innerligt saknar det kreativa utlopp jag får av att läsa och driva en blogg. Och vilken dag passar väl bättre än denna soliga marseftermiddag att ansöka om er benådan?
Om här fortfarande finns rum för kryptik och verklighetsflykt, undermålig hantverkarkonst och fula porslinshundar önskar jag göra anspråk på den posten.

För jag saknar att försöka imponera på er.

Your Humble Narrator,
A

12 Comments
 • Camilla Bergvall

  22 mars, 2012 at 06:05 Svara

  ÅH VAD LYCKLIG JAG BLIR!

 • felicia

  10 mars, 2012 at 21:35 Svara

  Känner igen mig så mycket i det här. Kul att ha dig tillbaks! Det här bådar gott inför framtiden, tycker jag. Keep up the good work (så länge det känns inspirerande) <3

 • Malin

  7 mars, 2012 at 21:49 Svara

  ..diverse pappersremsor. Det, bland alla fina finformulerade ord, är spot on. Och ja tack, brodericafé är något jag mer än gärna besöker med fint sällskap

 • Malin

  7 mars, 2012 at 21:47 Svara

  Kära Alicia! Så glad jag blir att du känner en lust till att börja skriva igen. Oroa dig inte för eventuella prestationsångestar, du har det skrivna ordets gåva likväl som ett vackert brinnande hårrufs och en fantastisk person. Så om nojor finns, släpp dem genast. Släng dem med de där demonerna, de är bara slöseri med imaginärt påhitt.

  Sen vill jag försöka tacka för de hjärtegropsvärmande orden som du gav på min blogg. Satt (på toa, jag erkänner. Där man tänker och känner bäst, en stund av ostörd filosofimöjlighet) och läste dina ord och blev rätt blank om ögonen ska du veta. Det är nu man önskar att det fanns fler ord i SAOL för att beskriva känslor, men jag hoppas att du förstått någosånär vad jag menar i alla fall. Jag vet ju att du har en dån där fin känsla för att förstå det känslosamma mänskliga psyket, så jag känner mig ganska så lugn där.

  Sen vill jag bara säga hur fint du beskriver det där med att klottra ner ord och fraser på

 • Anna

  6 mars, 2012 at 18:15 Svara

  blir så himla lycklig. älskar för övrigt stockholmslivet. hör av dig när du har tid att träffa mig. tror att vi har mycket att prata om!!!

 • Ragnar rödskägg

  6 mars, 2012 at 09:29 Svara

  Detta gör mig glad. Glad, I tell ya!

 • Lovisa

  6 mars, 2012 at 09:00 Svara

  Ja! Åh vad roligt!

 • Klara

  5 mars, 2012 at 20:22 Svara

  Välkommen tillbaka! <3

 • Hanna

  5 mars, 2012 at 18:45 Svara

  Så himla fantastiskt underbart, jag blir så glad! Hur mycket har jag inte saknat det här?

  Love.

 • Caroline

  5 mars, 2012 at 15:50 Svara

  JA! Alicia, ja! :'D

 • Hanna

  5 mars, 2012 at 15:49 Svara

  Åh, ja! Du har varit väldigt saknad! Har tänkt flera gånger att jag ska skicka ett pm på facebook eller nåt och be dig återvända till bloggen, men så har det känts lite halvt stalkigt och sådär så jag har låtit bli.

 • Jessica

  5 mars, 2012 at 15:44 Svara

  JATACK GÄRNA.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.