såg X-Men igår och är fortfarande förbryllad

Han strider, han blir blöt, han blir blodig, han blir tilltufsad, han kastas genom luften, han slungas igenom en vindruta och glider en halv kilometer över snön, han åker motorcykel i överljudshastighet men han sabbar aldrig frisyren.

Rullar Wolverine upp håret på spolar om kvällarna? Eller fixar han det med locktång så snart han vaknar? Vad använder han egentligen för stylingprodukter som ger sådan stadga?

VAD ÄR HEMLIGHETEN?

3 Comments
 • Krumelurpillret

  13 oktober, 2010 at 05:56 Svara

  Konrads kalasklister utan tvekan!

 • Anna

  8 oktober, 2010 at 09:28 Svara

  Vilket knep Wolverine än har, tror jag att Tintin kom på knepet redan på 40-talet. Han slåss, löser mysterier, simmar, åker motorcykel, flyger flygplan, springer, hoppar och ändå är luggen lika ståndaktig.

  Enorm virvel i pannan + sovfrisyr eller världens bästa mirakelmedel?

 • Camilla

  7 oktober, 2010 at 20:17 Svara

  sv. Det är en helt FANTASTISK film! ÅÅH. Du måste se den!
  Hahaha. Vet vad du menar med att vara lite rädd utan att veta varför för Robin Williams. Lider av samma sak själv! Helskumt är det. Glömmer dock totalt bort min undermedvetna rädsla när jag ser den här filmen. Hans skådespeleri är mumma och så är Ethan Hawke helt underbar (en av hans första roller ever). Själv är jag dock mest kär i Neil Perry aka Robert Sean Leonard aka Dr. Wilson i House som också gör en av sina första roller.
  Är lite bitter såhär i efterhand över att den bara fick en enda Oscar faktiskt. Den är lite bättre än så.

  Om jag sett Bright Star? Hahaha. Såklart jag har! Sett den typ tio gånger och kan hälften av replikerna. :D Kostymdrama + poesi + världens snyggaste manliga skådespelare = KACHING! Inte världens bästa film, nej, men jag dör lite bara av ögongodiset så det är okej. Mysigt filmad är den ju också.
  Ben Whishaw har även spelat en snyggare version av Keith Richards i Stoned. Om du kände för att veta det..

  I övrigt tror jag Wolverine är väldigt mån om sitt utseende (hela äh-jag-bryr-mig-inte-attityden är ju helt klart bara ett knep för att locka tjejer) och kanske till och med har kokat ihop ett specialvax.
  "För extrema förhållanden"

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.