saker jag faktiskt tycker om

Som kontrast till mitt bittra inlägg listar jag lite saker jag faktiskt tycker om:

o Första (och första ordentliga) snön är alltid magisk, trots att jag egentligen inte gillar snö. Kanske beror det på att jag föddes samma dag som första snön kom till Stockholm 1990. Å andra sidan är jag måndagsexemplar också, men inte gillar jag måndagar för det.
o Magi – men bara när den är på riktigt!
o Morgonkaffe och kvällste.
o Collage är den bästa formen av kreativt skapande.
o Snusmumriken. Låg och jag-kan-inte-sova-läste i Kometen Kommer härom natten. Mumintrollets allra första möte med nämnda mumrik såg ut såhär: Musiken tystnade. Och ut ur tältet kom en mumrik i en gammal grön hatt och med pipa i munnen. Hej, sa mumriken. Släng hit fånglinan. Inte råkar ni väl ha lite kaffe ombord? (Tove Jansson, 1968, Kometen Kommer, sida 33)
o När man har tid att läsa DN och titta på Nyhetsmorgon.
o Att man kan ha bilder i min nya mp3. Jag har Jake som bakgrund!

Bubblare: När man fryser och har tänkt på glögg i två timmar och mamma oprovocerat knackar på dörren med en kopp.

Bubblare2: Att logga in på universitetets hemsida med den-där-blyklumpen-i-magen och se att man fått D på omtentan.

4 Comments
 • Emelie

  18 december, 2009 at 18:55 Svara

  I England om några år, då ska du och jag göra snöänglar medans glöggen på den insöade verandan svalnar till drickbar temperatur och så ska jag säga "Kommer du ihåg den gången då jag läste i din blogg och gratulerade dig för det där betyget du fick på omtentan? Fan vad gott att du klarade det!" och sen tittar vi på mumins julkalender.

 • Emilie

  18 december, 2009 at 10:30 Svara

  GRATTIS! :D

  Jag vet inte alls om det är din stil, men har du någonsin provat att läsa James and the Giant Peach på engelska? Jag gjorde det nyss här i Australien och jag skrattade mig igenom hela boken, särskilt i början var det mycket skratt. Enligt min åsikt är språket fantastiskt och mycket brutalt på samma gång. Prova! :)

  Läst niotillfems inlägg om femton år och okysst? Åh, jag har saknat hennes långa inlägg och blev så glad när det äntligen kom ett.

 • lena

  17 december, 2009 at 23:11 Svara

  GRAAATTTISSS!!!! Åh, vad skönt! Då är det bar två kvar, och dom skriver vi tillsammans :D Kram!

 • Hanna

  17 december, 2009 at 21:59 Svara

  GRATTIS till att ha blivit godkänd på tentan!! Skönt, då var det avklarat också :) Och du ser, du är inte dum i huvudet (som om du någonsin behövde tvivla, egentligen). Puss!

  och jag ber pappa skicka om inbjudan!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.