saker man kan göra för att slippa göra saker man borde göra (del 6)

En ändlös följetong om produktiv apati

aliciasivert, alicia sivertsson, tony stark, iron man, the avengers, avengers, paint, painted, t-shirt, fabric, red, assemble, handmålad tröja, måla på tröja, the incredible hulk, captain america, black widow, hawk-eye, thor
Dagen har gått i måleriets tecken och ägnades ungefär från frukostkaffet till trekaffet åt att flytta stolen efter solen och fylla i arc reactorn samt den tilltänka baksidetexten med vit textilfärg. (Georgia-versaler är mitt bästa typsnitt.)

aliciasivert, alicia sivertsson, pinnstolar, chair, chairs, pinnstol
Fortsatte därefter med fjolårsprojektet att göra fyra orangeröda pinnstolar vita. Har bara ungefär hundra lager kvar nu!

2 Comments
 • Jessica

  1 maj, 2012 at 21:00 Svara

  Alltså stolarna! Så himla fina. (Är imponerad/avis på att du har plats att ha stolar sådär, jag hittar saker jag vill köpa stupikvarten men nu har fyllt varje liten vrå härhemma. Ack.)

  Visst är det Jonas! Haha. Finns det någon storyn bakom lingonen i skogen?

  OCH VI VET INTE. Så himla sorgligt och synd. Vi bara skulle testskjuta och så POFF gick själva katapultarmen av på mitten. Vi blev så paffa att vi bara stod där och vara apatiska ett litet tag. Men det ska nog finnas någon som kan fixa! Haha. :( Den är ju typ det populäraste på hela ängen, så din far har gjort ett fasligt bra jobb!

 • Miranda

  1 maj, 2012 at 20:08 Svara

  åh pinnstolar! Fiiint!

  sv: ja visst är den. En kär ägodel som jag fick i födelsedagspresent av mina bästa vänner för några år sedan. Och skönheten kostade endast 300 kronor! Som hittat. :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.