”se, läs och lid”

Ibland har man ingenting vettigt att säga och då är det skönt att det finns andra människor som har det. Jag har för det mesta hemskt mycket klokt att komma med, men ibland får man hålla sin egen stora trut till förmån för någon annan, kanske ännu mer fulländad, underhållare.

Ikväll vill jag presentera och rekommendera en av mina favoritbloggar. Främst för att den gav mig ett riktigt gott skratt trots all ihärdig valångest och viss allmänångest.

Utan vidare omsvep alltså:
Katastrofala Omslag, samlade och presenterade av den oöverträffade Herr Dryck.

rubrik ur KATASTROFALA OMSLAG av HERR DRYCK
1 Comment
 • Emilie

  22 september, 2010 at 15:16 Svara

  Det är så skönt att andra bloggar uppdaterar när man själv inte orkar tillföra något :)

  Vet du om att det går en kurs vårterminen 2011 på SU (7.5hp) om Tove Jansson och mumintrollen? Beskrivningen börjar såhär: Kursen behandlar Tove Janssons mångskiftande författar- och konstnärskap, med fokus på
  muminböckerna, romaner och noveller. Jag tänkte på dig när jag läste om den, du kanske skulle tycka att det var kul :) Sista ansökningsdag för våren är den femtonde oktober :)
  Här har du kursen: http://www.littide.su.se/pub/jsp/polopoly.jsp?d=14899&a=38805

  Kram kram

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.