3 Comments
 • hille

  14 maj, 2012 at 11:08 Svara

  ifall du skulle missa svaret i min blogg så kommer det här med, ehehe:

  1. jaaa! det fick följa med iaf! sitter fint i stringhyllan hemma hos mor&far nu.
  2. ja, jag är totalt supermegakär i den. jag har ju en tatuerad, och när jag var o gjorde den så frågade min tatuerare om jag ville att han skulle fixa en åt mig (han reser runt en massa och är även antikhandlare) och jag bara hfrehjktxcsdfsgfjkrk!!!, ungefär. tycker den verkar helt perfekt för mumintroll faktiskt!
  3. ja det är himla fint där faktiskt, men inte hela huset ser så fint ut, tyvärr, haha. MEN VI KAN LÅTSAS.
  4. ja, är den inte snyggheten själv?!
  5, 6 : hahah alltså du kan ju vara den skönaste evur! men jag veeet, jag blir också så där hopplöst besatt, oops scratch that, jag menar PASSIONERAD när det gäller en del grejer. avengers är helt klart grejen nu!!!
  ps. du är nu på listan över mina idoler. fast tja, där var du nog på god väg innan med!

 • Calinas

  14 maj, 2012 at 07:06 Svara

  Nämen ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!

 • Jessica

  13 maj, 2012 at 10:39 Svara

  Alltså det är ju nästan lite fuskigt att få sin dagliga dos fågelungar sådär lätt! Det närmaste jag kommer något sådant är att hålla stenkoll på hur våra clematisar växer. Ack!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.