she is wearing rags and feathers from Salvation Army counters

I onsdags jamsade jag och Carolina runt mellan söders second hand-affärer i jakt på ”saker som man blir helt glad i själen av”. För mig innebar det en röd klänning, en massa filmisar, en dubbel-LP med Sidney Bechet och två små mässingsfåglar. Mest glad-i-själen blev jag nästan för de sistnämnda, de glittrar så fint i ljuset från kvällssolen.

Igår var det andra bullar. Då ryckte jag in akut som barnvakt åt grannarnas treåring som var hängig och behövde komma hem från dagis. Det var lugnt och mysigt så länge han sov i soffan och jag kunde läsa Sherlock Holmes och skissa – men när han vaknat och återfått energin och vi hämtat ettochetthalvtåringen och det gått sex timmar var jag rätt slut. Då skulle jag hem och käka och sen ta hand om mina trettio scoutbarn istället. Lite trött.

Nu tar jag ett kort farväl och önskar er en god helg! Själv håller jag på och packar väskan inför äventyr i utlandet och mer om det får ni höra på måndag.

rubrik ur SUSANNE av LEONARD COHEN
2 Comments
 • felicia

  30 maj, 2010 at 21:04 Svara

  Filmisar! Det har jag på min vägg!

 • Emilie

  28 maj, 2010 at 14:15 Svara

  Nu är jag på benen! Har äntligen lämnat soffan tack vare mina nya starka värktabletter men öroninflammationen är dock kvar.

  Jag blev nyfiken om "äventyret i utlandet" och vill helst av allt höra om det nu nu nu istället för på måndag. Hoppas att vi kan hitta en dag att träffas på också, när jag så olyckligt ställde in söndagen.

  Jag hoppas att du inte tänker göra som mig och åka bort sju månader? :O Jag älskade att göra en sådan resa, men det är värre när ens vänner åker bort, om man nu får vara så självisk och tänka så.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.